Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Zašto investirati u DOBRE progresivne naočale?

Objavljeno: 12.04.2022

Zašto investirati u DOBRE progresivne naočale?

Izumljene su prije više od 60 godina, a danas je njihova izvedba dovedena do savršenstva - uz garanciju potpunog zadovoljstva!

Jeste li znali da je 40. godina ljudskog života najčešće prekretnica za zdravlje oka? Ljudi tada još nisu ni svjesni pojave („plus“) dioptrije, osim na kraju dana pri slabijem osvjetljenju ili kod pojave umora kada se taj osjećaj intenzivira. Instinktivno udaljavamo predmete dok nam se slika ne razbistri. Takvu pojavu dioptrije nazivamo prezbiopija (staračka dalekovidnost) - prirodan proces kojeg se ne treba plašiti. Oko, odnosno očna leća, gubi svoju elastičnost i počinje se sve teže prilagođavati, odnosno akomodirati. Zbog takvog gubitka sposobnosti akomodacije naše se oko tada počne brzo umarati te rad postane naporan i neugodan.

 

Progresivne naočale idealno su rješenje jer osiguravaju dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su "online". Nosioc vrlo brzo osjeti sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za dužinu nadohvat ruke. Najsuvremenijom tehnologijom dorade je eliminirana potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid uz minimalni period prilagodbe.

 

Akcija 1+1 GRATIS PROGRESIV do kraja mjeseca travnja

 

U Alfa Vision Optici, kupnju jednih progresivnih naočalnih naočala nagrađujemo dodatnim besplatnim parom progresivnih leća. Važno je svakako naglasiti da kao dodatni par progresivnih naočalnih leća možete odabrati sunčane progresivne naočalne leće, odnosno obojane leće u punu boju ili gradualne, a također u ovoj akciji možete odabrati i progresivne sunčane naočalne leće s polarizacijom što znači da imaju filter koji umanjuju odbljesak od svih glatkih površina – vode, ceste, snijega, stakla i slično.

 

Naručite se putem telefona:

 

1) poslovnica Centar Kaptol: 01/4860 200

2) poslovnica Masarykova: 01/6560 117

3)poslovnica Supernova Garden Mall: 01/2110 462

4) ili putem online kontakt forme:

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.

midas pixel