O nama

Početkom 2020. godine Bilić Vision Optika je promjenila ime u Alfa Vision Optika. Odluka o promjeni imena donesena je kako bi se diferencirao rad Poliklinike Bilić Vision i Optike kao dva potpuno različita poslovna segmenta te na taj način svojim klijentima pružili što kvalitetniju i jasniju uslugu.

Alfa Vision Optika i dalje je u vlasništvu obitelji Bilić.

Saznaj više

Besplatna kontrola vida

Izoštravanje vida dovodi do kontinuiranog napora koji dovodi do umora očiju i glavobolje. Ove poteškoće se najčešće javljaju nakon posla i navečer. Zamagljen vid se najčešće pojavljuje pri dužem čitanju i pogledu na manje udaljenosti.
Saznaj više

PRETPLATITE SE NA NAŠ NEWSLETTER

Predbilježite se na naš newsletter i kao član Alfa Vision obitelji ostvarujte brojne pogodnosti. Budite redovito informirani o prigodnim sezonskim popustima i mjesečnim akcijama.

Pronađi inspiraciju na našem instagramu

  • Dolce&Gabbana uvijek je dobar odgovor na bezvremensku klasiku. ✨Modele ovog brenda možete pronaći u našoj poslovnici u sklopu 📍shopping centra Garden Mall. Čekamo vas!
  • Vi kažete vječna elegancija? Mi kažemo DITA Lacquer✨
  • Cutler and Gross jedan je od najpoznatijih brendova iz svijeta optike po svojim unisex modelima za nju i njega - baš poput najnovijih dioptrijskih okvira 1387.✨ Ovaj model u plavoj i mramorno-sivoj boji dostupan je u našoj poslovnici Masarykova 23.😍
  • Inspirirane glazbenom legendom John Lennonom🎸, ovaj dioptrijski okvir Wilson koji stiže iz radionice brend Garrett Leight - odličan je primjer sve prisutnijih unisex modela za nju i za njega. 📍Svoj model potražite na adresi Masarykova 23. ✨
  • U našim optikama očekuje vas bogat asortiman dizajnerskih dioptrijskih okvira, kao što je i ovaj unisex Bottega Veneta okvir kojeg je odabrala i naša #AlfaWomen. 😍

P.s sve kupce dioptrijskih okvira očekuje i 20% popusta✨
  • Iskoristite rujanske pogodnosti akcije “Back to work” gdje na kupnju dioptrijskih okvira ostvarujete popust od 20% te besplatnu kontrolu vida. Inspirirajte se bogatom ponudom u svim poslovnicama Alfa Vision Optike.✨
  • Mjesec rujan sinonim je za povratak na posao i povratak u realnost.😅 Kako biste bili vidno spremni za to u Alfa Vision Optikama očekuju vas posebne pogodnosti u sklopu akcije “Back to work” - uz besplatnu kontrolu vida, sve kupce dioptrijakih okvira očekuje i 20% popusta. 
P.s. Naša #AlfaWomen @anamaria nosi jedan od najpoželjnijih modela Dolce&Gabbana, a kojeg možete pronaći u našoj poslovnici Supernova Garden Mall.
instagram template

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.