Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Početkom 2000. godine osnovan je prvi Optički centar Bilić Vision, na inicijativu dr. med. dr. sc. Nadežde Bilić, specijalista za očne bolesti. Individualan pristup, stručnost i najviša kvaliteta usluge čine brend Bilić Vision već 20 godina prepoznatljivim ne samo u svijetu oftalmologije nego i općenito.

Individualnim pristupom te korištenjem najmodernije tehnologije iz svijeta oftalmologije, za vas smo na četiri različite lokacije osigurali niz usluga: besplatnu subjektivnu i objektivnu kontrolu vida za odrasle i djecu, pregled vida za postojeće i nove nosioce kontaktnih leća, edukaciju za nove nosioce kontaktnih leća, mjerenje očnog tlaka, OCT pretragu (optička koherentna tomografija)…

Neprekidnim ulaganjima u edukaciju djelatnika Optike u Poliklinici Bilić Vision, osigurali smo ujednačen pristup znanjima i vještinama kao i standardiziranu kvalitetu usluge u svim našim poslovnicama. Također, kontinuiranom nabavom sofisticirane oftalmološke opreme, svakodnevno se trudimo opravdati reputaciju Optike s minimalnim brojem reklamacija na godišnjoj razini.
Alfa Vision Centar Kaptol
Alfa Vision Masarykova
U ponudi imamo više od 40 različitih svjetskih brendova dioptrijskih okvira i sunčanih naočala: Alain Mikli, Alaia, Bottega Veneta, Celine, Chanel, Cutler and Gross, Dior, Dita, Dolce & Gabbana, Emporio Armani, Etnia Barcelona, Furla, Garrett Leight, Gucci, Jaguar, Lindberg, Loewe, Max Mara, Mykita, Oliver Peoples, Persol, Prada, Ray Ban, Saint Laurent, Serengeti, Silhouette, Vogue, Von Boghen i brojne druge. Uz Optiku u Centru Kaptol, koja već 20 godina uspješno posluje na istoj adresi, početkom 2010. godine otvorena je druga Bilić Vision Optika, u sklopu Poliklinike Bilić Vision.

Nakon dva desetljeća uspješnog poslovanja, početkom 2020. godine, Bilić Vision Optika je promijenila ime u Alfa Vision Optika. Dio je to strateške poslovne odluke rebrendinga, ali i procesa širenja s ciljem etabliranja Alfa Vision Optike kao lanca Optika. Odluka o promjeni imena donesena je kako bi se diferencirao rad Poliklinike Bilić Vision i Optike koji su dva potpuno različita poslovna segmenta te kako bismo klijentima pružili što kvalitetniju i jasniju uslugu. Kako je Alfa Vision Optika, s novim imenom, u manje od godinu dana postala gotovo sinonim za optiku s najzanimljivijom ponudom naočala, pritom zadržavajući ključ uspjeha Bilić Visiona - individualan pristup i kvalitetu usluge - uspješno smo postavili i smjer poslovanja "stare optike s novim imenom".

Iako smo promijenili ime, Alfa Vision Optika i dalje je u vlasništvu obitelji Bilić te vas očekuju dobro poznata lica naših optičara, optometrista i oftalmologa Poliklinike Bilić Vision.
U veljači 2020. godine otvorili smo treću poslovnicu, u najužem centru Zagreba. Iako otvorena u jednoj od najizazovnijih poslovnih godina, poslovnica u Masarykovoj 23 iznimno brzo se nametnula kao Optika čijoj ponudi i brendovima je teško odoljeti.

Osim naočala najpoznatijih svjetskih modnih brendova, na policama poslovnice u Masarykovoj 23 možete pronaći i nešto posebnije, drugačije brendove specijalizirane upravo za proizvodnju naočala kao što su Lindberg, Mykita, Dita, Oliver Peoples, Garrett Light, Alain Mikli i sl.

U travnju 2021. godine otvorili smo četvrtu poslovnicu - u istočnom dijelu Zagreba. Shopping Centar Garden Mall nametnuo se kao logičan izbor jer već više od dva desetljeće osluškujemo želje i potrebe klijenata te im želimo pružiti i više od očekivanog. Velik broj upita klijenata za našom optikom u istočnom dijelu grada dodatno nas je potaknuo da upravo tamo bude naša četvrta lokacija. Alfa Vision Optika u Garden Mallu ima najveći izbor brendova naočala te na jednome mjestu okuplja najpoznatija imena iz svijeta naočala kao što su Vogue, Persol, Gucci, Max Mara, Ray Ban, Furla, Michael Kors, Prada, Lightec, Dolce & Gabbana, Bottega Veneta, Celine, CHIMI, Cazal i mnogi drugi.
U lipnju 2021., u sklopu novootvorene Poliklinike Bilić Vision na adresi Ksaverska 10, otvorena je nova Alfa Vision Optika, čime je pacijentima Poliklinike omogućena sveobuhvatna i pravovremena usluga na jednome mjestu. Nakon oftalmoloških pregleda, svi pacijenti mogu u sklopu naše novootvorene Optike pronaći velik izbor različitih brendova dioptrijskih okvira i sunčanih naočala te izraditi svoje nove naočale na istome mjestu.
 Uz navedene kompletne usluge, u svakom trenutku možete nam se obratiti ako vam je potreban servis postojećih dioptrijskih ili sunčanih naočala te pomoć u rješavanju svakog problema vezanog uz vaše naočale, leće ili vid.

Obratite nam se s povjerenjem!
Alfa Vision police s naočalama
Alfa Vision Ana
Alfa Vision Optika postala je sinonim za optiku s najzanimljivijom ponudom naočala, pritom zadržavajući ključ uspjeha Bilić Visiona – individualan pristup i kvalitetu usluge. Beskompromisnost u kvaliteti usluge ključan je faktor našeg uspjeha, a kada kompanija svakim danom “diše” ovakvu filozofiju, stagnaciji nema mjesta.
midas pixel