Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Najnovija kolekcija francuskog čarobnjaka za naočale Thierry Lasrya stigla u Alfa Vision Optiku

Objavljeno: 15.03.2022

Thierry Lasry - dizajn jasnih linija, geometrijskih oblika i eklektičnih boja.

Ekskluzivno zavirite u Thierry Lasry kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2022. - dizajn jasnih linija, geometrijskih oblika i eklektičnih boja. Elegancija kao temelj brenda, ali i atribut osebujnosti najbolje opisuju ovaj jedinstveni brend sunčanih naočala kojeg su prepoznale i brojna svjetska lica poput: Nicole Kidman, Justin Biebera, Ariane Grande, Kourtney Kardashian.

 

 

Thierry Lasry vizionar je koji je svoj modni put započeo 2006. godine osnivanjem istoimenog brenda u srcu New Yorka. Odrastao je u Parizu u kreativnom obiteljskom okruženju, s tatom optičarom i mamom dizajnericom. Od tuda je i krenula njegova ljubav prema sunčanim naočalama, koje nikada nije vidio samo kao modni dodatak, već kao jedinstveni spoj ljepote, dizajna i arhitekture, te se odlučio kreirati brend koji danas odiše upravo tom vizijom.

 

Najnovija kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2022. dostupna je u Alfa Vision Optikama. Svaki model u potpunosti je ručno izrađeni s najfinijim tehnikama, dok se kao materijal koristi isključivo acetat renomiranog talijanskog proizvođača Mazzucchellia. Način na koji je svaki model zamišljen i sastavljen izravno je inspiriran lego kockicama s kojima je Thierry odrastao igrajući se, dok se logotip brenda vješto skriva između sljepoočnica sa željom da posljednji touch pruža upravo kupac sa svojim stilom.

 

Thierry Lasry potražite u poslovnicama – Centru Kaptol i  Masarykovoj 23. Uz to, kupnju možete obaviti i putem našeg WEB Shopa, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača.

 

FAVORITI by Alfa Vision Optika

MURDERY  

 

 

CLIMAXXXY

 

ACIDITY

 

MERCY

 

 

OLYMPY

 

 

PSG

 

UNICORNY