Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Najnovija kolekcija francuskog čarobnjaka za naočale Thierry Lasrya stigla u Alfa Vision Optiku

Objavljeno: 15.03.2022

Thierry Lasry - dizajn jasnih linija, geometrijskih oblika i eklektičnih boja.

Ekskluzivno zavirite u Thierry Lasry kolekciju sunčanih naočala za proljeće/ljeto 2022. - dizajn jasnih linija, geometrijskih oblika i eklektičnih boja. Elegancija kao temelj brenda, ali i atribut osebujnosti najbolje opisuju ovaj jedinstveni brend sunčanih naočala kojeg su prepoznale i brojna svjetska lica poput: Nicole Kidman, Justin Biebera, Ariane Grande, Kourtney Kardashian.

 

 

Thierry Lasry vizionar je koji je svoj modni put započeo 2006. godine osnivanjem istoimenog brenda u srcu New Yorka. Odrastao je u Parizu u kreativnom obiteljskom okruženju, s tatom optičarom i mamom dizajnericom. Od tuda je i krenula njegova ljubav prema sunčanim naočalama, koje nikada nije vidio samo kao modni dodatak, već kao jedinstveni spoj ljepote, dizajna i arhitekture, te se odlučio kreirati brend koji danas odiše upravo tom vizijom.

 

Najnovija kolekcija za sezonu proljeće/ljeto 2022. dostupna je u Alfa Vision Optikama. Svaki model u potpunosti je ručno izrađeni s najfinijim tehnikama, dok se kao materijal koristi isključivo acetat renomiranog talijanskog proizvođača Mazzucchellia. Način na koji je svaki model zamišljen i sastavljen izravno je inspiriran lego kockicama s kojima je Thierry odrastao igrajući se, dok se logotip brenda vješto skriva između sljepoočnica sa željom da posljednji touch pruža upravo kupac sa svojim stilom.

 

Thierry Lasry potražite u poslovnicama – Centru Kaptol i  Masarykovoj 23. Uz to, kupnju možete obaviti i putem našeg WEB Shopa, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača.

 

FAVORITI by Alfa Vision Optika

MURDERY  

 

 

CLIMAXXXY

 

ACIDITY

 

MERCY

 

 

OLYMPY

 

 

PSG

 

UNICORNY