Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Edukacije naših zaposlenika pod vodstvom dr.sc Nadežde Bilić, dr.med.spec oftalmolog

Objavljeno: 27.01.2023

Edukacije naših zaposlenika pod vodstvom dr.sc Nadežde Bilić, dr.med.spec oftalmolog

U Alfa Vision Optikama oduvijek težimo usavršavanju i dodatnom educiranju naših zaposlenika, kako bi naša usluga bila besprijekorna i najbolja moguća za krajnjeg klijenta. 

"U životu imamo dva izbora: možemo se izgubiti u gomili ili se možemo istaknuti." ovim motivirajućim riječima dr.sc. Nadežda Bilić, dr.med.spec oftalmolog započela je uvodno predavanje edukacijskog programa Alfa Vision Optike za sve zaposlenike - optometriste, majstore naočalne optike i optičare. Ovim edukacijskim programom težimo profesionalnom usavršavanju svih naših zaposlenika od strane stručnjaka, kako bi naša usluga bila besprijekorna i najbolja moguća za krajnjeg klijenta.

 

Alfa Vision Optike već više od 20 godina teži upravo isticanju po pružanju najkvalitetnije usluge, osobnom pristupu svakom kupcu i jedinstvenom ponudom dioptrijskih okvira i sunčanih naočala u svim poslovnicama. Tim istim putem želimo nastaviti i u 2023. godini kako bi opravdali povjerenje naših dosadašnjih klijenata i stekli isto kod novih klijenata.

 

Ovim putem želimo još jednom zahvaliti našoj doktorici Nadeždi Bilić što je odlučila s nama nesebično i s velikim žarom podijeliti svoje znanje i stručnost, te na svim motivirajućim savjetima iz njenog dugogodišnjeg iskustva rada s pacijentima u Poliklinici Bilic Vision, kao i s klijentima Alfa Vision Optike.

 

 

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.

midas pixel