Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

10 razloga za kupnju naočala u Optici umjesto online

Objavljeno: 11.02.2022

Da bi osoba imala potpuno jasan i odličan vid, dioptrijske naočale MORAJU biti najpreciznije određene i zatim izrađene.

Iako je pandemija sa sobom donijela te dodatno popularizirala online kupovinu, te sada ona nije više rezervirana samo za mlađe generacije – ipak vjerujemo kako je za određene proizvode ipak potrebno doživjeti pravo iskustvo kupovine uživo. U tu skupinu proizvoda svakako spadaju i naočale, dioptrijske i sunčane, koje nužno podrazumijevaju kupovinu u Optici.

   

A zašto je to tako? U nastavku vam donosimo 10 razloga zašto biste kupnju naočala trebali obaviti u Optici, a nikako online.

 

1. Da bi osoba imala potpuno jasan i odličan vid, dioptrijske naočale MORAJU biti najpreciznije određene i zatim izrađene. Iako postoje aplikacije i određene stranice pokušavaju orijentaciono odrediti vidnu oštrinu, ipak niti jedna ne može osigurati potrebnu preciznost kao posjet oftalmologu ili optometristu.

2. Iako danas možemo pronaći gotovo jednaku ponudu okvira online i u poslovnicama, ipak kupovinom online ne možemo u cijelosti dobiti prikaz kako bi taj okvir pristajao Vašem licu iz svih kutova gledišta. Ponuđena virtualna ogledala ne daju pravu sliku, jer u prirodi okvir može realno biti manji ili veći od viđenog online.

 

3. Materijali od kojih je izrađen okvir može biti lošije kvalitete ili sastava nego li on izgleda na slici te mogu mogu izazvati kožne probleme kod osjetljive kože (npr.alergije). Ništa ne može zamjeniti iskustvo kupovine naočala u Optici – kada okvir uzmete u ruke, pregledate, stavite na lice te odmah osjetite težinu, ugodu, prijanjanje i kvalitetu.

4. Online kupovina okvira zahtjeva vašu spremnost za vraćanje okvira, ukoliko se pokaže da vaš odabir ne odgovara željenim očekivanjima.

 

5. Visina izmjerene dioptrije vodi optičara u vašem savjetovanju koji okvir izabrati. Ukoliko se radi o srednje visokoj ili visokoj dioptriji, nisu odgovarajući svi okviri za ugradnju takvih naočalnih leća. Iako postoje različite debljine naočalnih leća u Optici će vam ponuditi točno primjerenu vašim potrebama.

 

6. Progresivna naočalna leća najkopleksnija je za izradu, a posebni materijali i tehnologije izrade, kao i precizna kompjuterizirana mjerenja, omogućuju preciznost vida i laganu prilagodbu pacijenta na nošenje ovakve vrste naočalne leće. Da bi se napravilo precizno mjerenje za takvu naočalnu leću treba uz kompjutersku tehnologiju znanje i preciznost optičara – što nije moguće prilikom online kupovine.

 

7. Također, briga oko pacijenata/klijentata ne prestaje kupnjom naočala. U Alfa Vision Optici naše klijente pratimo u prilagodbi na nove naočale, a nakon 6-12 mj. ponovno zovemo na provjeru i ultrazvučno čišćenje i dezinfekciju naočala, radi što boljeg konfora i održanja trajnosti naočala.

8. Izrazito je važno i povjerenje, koje proizlazi iz znanja i stručnosti. U Alfa Vision Optici optičari i optometristi stalno se educiraju o najnovijim tehnologijama i novostima u optičarskoj industriji, te prolaze kroz seminare koji se održavaju u sklopu Poliklinike Bilic Vision.

 

9. Kvaliteta zaista ima svoju cijenu. Zato u našim Optikama nudimo širok spektar specijaliziranih naočala i kontaktnih leća kako bismo osigurali lakoću življenja, ugodu rada za računalom bez pretjeranog umaranja, sigurnu vožnju i danju i noću, ugodno čitanje ili bavljenje hobijima, iznad svega - jasan i precizan vid.

 

10. U Alfa Vision Optikama nudimo i poseban Loyalty program, unutar kojeg članovi osiguravaju niz mogućnosti i posebnih pogodnosti. Ujedno bivaju prvi obaviješteni o akcijama i popustima u našim Optikama.

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.