Preuzmi kod za 10% popusta na prvu kupnju!

Ostvarite 10% popusta na prvu kupnju

Prijavite se na naš newletter kako biste primili kod za popust i bili informirani o novostima i akcijama.

Preuzmi kod

*Popusti i akcije se ne zbrajaju, te ovaj kod za vrijeme trajanja SUMMER SALE nije iskoristiv

Hvala na pretplati.

Iskoristite KOD:ALFA10 za Vašu prvu kupnju za

Hvala na povjerenju,Alfa Vision Optika

Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

"MUST HAVE" sunčane naočale za proljeće by Elena

Objavljeno: 27.04.2022

Naša #Alfawomen Elena otkrila nam je koji su to "must have" modeli sunčanih naočala za proljeće 2022.

Sunčana naočala jedan je od glavnih modnih dodataka bez kojih model, influencerica i #Alfawomen Elene Dizdar ne izlazi iz kuće. Kako su nam napokon stigli sunčani dani, a s njima i novi modeli sunčanih naočala, Elena nam je odlučila otkriti koji su za nju "must have" modeli ovoga proljeća. Nismo ni sumnjali, kako će se na njenom popisu nalaziti trenutno najpopularniji modeli sa Instagram feeda svjetskih modnih influencerica poput brendova Bottega Veneta, Celine i Prada, kao i oni koji su u optičkom svijetu poznati kao "najbolji od najboljih" - Dita i Thierry Lasry.

1. Thierry Lasry

Iako je tek nedavno zasjao ponovno na našim policama, ovaj američki brend francuskog podrijetla - Thierry Lasry očarao je naše dame, pa tako i našu Elenu. Eklektična igra boja, vrhunski dizajn i kvaliteta acetata razlog su zašto se nalazi na ovom popisu. *Možete ga pronaći u poslovnicama Centar Kaptol i Masarykova 23.

Elena nosi model ACIDITY, 2.890,00 kn

 

2. Celine

Brend koji se svake godine s barem jednim modelom mora naći na top izboru sunčanih naočala je Celine, tako nije promaknuo ni Eleni. Unisex model, koji osim što prati trend s obzirom na oblik naočala, prepoznatljiv je i po sve popularnijem isticanju logotipa na ručkicama naočala. Iako je prvenstveno "muževan" ovo je jedan od onih modela s kojim se osjećate vrlo moćno i upečatljivo.

Dodstupan je na adresi Masarykova 23, cijena je 2.390,00 kn

 

3. Dita

Ako tražite brend koji će otkriti vaš karakter i osobnost, onda je to definitivno Dita. Elena je odabrala model Grand Evo One kao must odabir za proljeće iz tri razloga: može ga dijeliti sa dečkom kao unisex model, zbog njegovog nježnog graduala koji suptilno zavodi te zbog najkvalitetnijih materijala od kojih je izrađen. Dita brend možete pronaći u svim našim poslovnicama,

Dita Grand Evo One, 6.790,00 kn

 

4. Bottega Veneta 

Donedavno uspavani talijanski div, posljednjih nekoliko sezona etablirao se kao najvruće modno ime i najbrže rastući modni brend u svijetu. A modni dodatak sunčanih naočala ostao je prvi odabir svih popularnih influencerica. Upravo jedan takav model osvojio je i našu Elenu, koja kaže kako će osim proljetnog favorita ovo biti i njen odabir za ljeto 2022. 

Bottega Veneta, 2.790,00 kn

 

5. Prada

"PRADA OR NADA" kaže Elena naglašavajući kako je nemoguće izostaviti ovaj brend na ovom popisu, koji je novim modelima zavlado početkom 2022. godine. Ovo su nesvakidašnje sunčane naočale koje možda na prvu ne biste odabrali, ali nakon jednog nošenja postaju vam omiljene. 

Brend Prada dostupan je na adresama Masarykova 23 i Supernova Garden Mall, cijena je 2.690,00 kn

 

 

      Alfa Vision Optike

Poslovnica Centar Kaptol

Masarykova 23

Supernova Garden Mall

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.

midas pixel