Ostvarite 20% popusta za plaćanje Premium Visa karticom u našim Alfa Vision Optikama

Trebaju vam nove dioptrijske naočale, a nikako da uložite u jedne? Ili vam nedostaje par savršenih sunčanih naočala koje već dugo priželjkujete. Ili biste možda jedne htjeli voljenoj osobi pokloniti na dar za nadolazeći Božić? Imamo sjajne vijesti u mjesecu studenom za sve korisnike Premium Visa kartice! U razdoblju 12. – 30. studenog posjetite Alfa Vision poslovnice u Centru Kaptol i Masarykovoj 23 te ostvarite jedinstveni popust od 20% na cjelokupan asortiman sunčanih i dioptrijskih okvira.

Alfa Vision Optika poznata je po svom jedinstvenom i bogatom asortimanu, koji uz vječne klasike ima i najpoznatije luxury brendove sunčanih i dioptrijskih naočala. Ova ekskluzivna ponuda u mjesecu studenom odnosi se na sve modele najpopularnijih svjetskih brendova kao što su Bottega Veneta, Chanel, Gucci, Celine, Saint Laurent, Alaia Paris, Cazal, MYKITA, Oliver Peoples, Ray-Ban i mnogih drugih.

Svi kupci dioptrijskih okvira ostvaruju i BESPLATNU kontrolu vida kod stručnih oftalmologa/optometrista u svim našim Optikama + mjerenje očnog tlaka GRATIS.

Ne propustite iskoristiti ovu ekskluzivnu pogodnost uz koju za plaćanje Premium Visa karticom ostvarujte 20% popusta na sve dioptrijske i sunčane naočale u našoj ponudi te BESPLATNU kontrolu vida.

 

This slideshow requires JavaScript.

 

 

 Naručite se već danas putem telefona:

1) poslovnica Masarykova: 01/ 6560 117 ili 2) Centar Kaptol: 01/4860 200

ili putem naše online kontakt forme:

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


 

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva