Top pet dioptrijskih okvira po izboru Nike Turković

Dioptrijske naočale preduvjet su dobrom vidu, ali i glavni modni dodatak svake žene i muškarca koji ne samo da žele naglasiti svoj izgled, već i vlastiti karakter. Mlada glazbena zvijezda i naša Alfa Women – Nika Turković otkrila nam je kako već duže vremena traga za dobrim bezvremenskim dioptrijskim okvirima koji bi odgovarali svim njenim raspoloženjima, izdanjima i modnim kombinacijama. U našim Alfa Vision Optikama pronašla je svojih top pet dioptrijskih okvira – a što je odabrala provjerite u nastavku:

  1. Cutler and Gross

“Bila je to ljubav na prvi pogled” – kaže nam Nika. Smaragdno zeleni Cutler and Gross dioptrijski okvir koji odiše jednostavnošću i neutralnim obrisima. Ovaj ručno rađeni model iz Italije kojeg posebno karakterizira osjećaj udobnosti, možete pronaći u još nekoliko boja koje vam donosimo u galeriji fotografija na kraju članka.

                                                                                       Cutler and Gross Bottle Green, 2.190,00 kn

 

  1. DITA MANN (Blackwood)

Njegov, a njen – DITA MANN! Moćan dioptrijski okvir nastao je kao spoj američke siluete i japanske preciznosti kroz poteze kaishoa – drevne umjetničke forme koja zahtijeva dugogodišnju praksu i izvanrednu disciplinu. Nika bira upravo ovaj model radi svoje unisex fleksibilnost koju posebno voli isticati.

 

                                                                                           DITA MANN Blackwood , 3.690,00 kn 

 

  1. Oliver Peoples O`Malley

Jednostavnost, jednostavnost i jednostavnost – razlog je što su modeli brenda Oliver Peoples, Niki među prvima na listi najdražih. Nježni i lagani okviri, koju su skoro pa neprimjetni, a ipak čine razliku. O`Malley  je jedna od prepoznatljivih ikona ovog brenda jer je riječ o ručnom radu od slojeva acetata u cijelom nizu ekskluzivnih boja. Nama preostaje jedino da se složimo da je ovo – bezvremenski must have!

                                                                                           Oliver Peoples O`Malley, 2.090,00 kn

  1. Oliver Peoples Cary Grant

Ne čudi nas što su se na Nikinoj listi pronašla čak dva okvira upravo unutar Oliver Peoples brenda jer je, ipak, riječ o mladoj influencerici koja ne voli modne komade s naglašenim logotipima. Prepoznatljivi potpis, ali ne i logo upravo je glavna politika ovog zanimljivog brenda koji je time okupio i zavidan broj vjernih kupaca. Nika je odabrala dioptrijski okvir inspiriran likom i djelom holivudskog glumca Cary Granta – iz kolekcije posvećene legendama i ikonama iz prošlog stoljeća.

                                                                                         Oliver Peoples Cary Grant, 2.190,00 kn

  1. Lindberg Cameron

Sinonim za dansku izvrsnost je – Lindberg, brend naočala koji je patentirao svoje tehničke inovacije u dioptrijskim okvirima  i pažljivo osmislio svaki detalj. Ovdje govorimo o revolucionarnim modernim naočalama, koje su nevjerojatno snažne i fleksibilne – ali ujedno među najlakšim i najudobnijim trenutno na svijetu – lakši od 2 grama. Još jedna od važnih karakteristika prema kojima Nika bira svoje okvire.

                                                                                                Lindberg Cameron, 4.590,00 kn

 

Do kraja mjeseca listopada, u svim Alfa Vision Optikama, povodom Back to work akcije, kompletan asortiman dioptrijskih okvira nalazi se na 20% popusta uz posebnu pogodnost besplatnog pregleda vida. Idealan razlog da nas posjetite, zar ne?

Pogledajte galeriju fotografija s gore navedenim modelima u različitim bojama i pronađite svoj favorit:

 

This slideshow requires JavaScript.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva