Studeni- mjesec sigurnosti u prometu u Optici Bilić Vision

12.studeni 2018., vrijeme čitanja: 2 min

 

Jeste li se ikad zapitali koliko vremena u svom životu provedete u prometu? Putujući na posao, s posla, na vikend, godišnji odmor, vozeći bicikl, šetajući s djecom i sl. Iako toga nismo svjesni, u prometu boravimo i više nego što to zapravo mislimo. Sudionici u prometu nismo isključivo kada se nađemo u ulozi vozača već i onda kada hodamo po cesti, prelazimo raskrižje, vozimo bicikl.

Znamo kako vozači prije polaganja vozačkog ispita moraju proći liječnički pregled vida. No što je s ostalim sudionicima u prometu? Koliko često vozači kontroliraju svoj vid kada jednom dobiju vozačku dozvolu?

Jesensko tmurno i kišno vrijeme dodatno pogoduje slabijoj vidljivosti u prometu te iz tog razloga ovoj temi treba pristupiti s dozom ozbiljnosti.

 

 

Kako bismo posebno podigli svijest o važnosti redovitih pregleda vida i kontroli dioptrije, te imanju adekvatnih dioptrijskih naočala ili kontaktnih leća koje nam omogućuju da i po uvjetima loše vidljivosti budemo siguran sudionik u prometu, u Bilić Vision Optici smo u 11. mjesecu organizirali posebnu akciju usmjerenu na sve skupine sudionika u prometu. Bez obzira vozite li auto, bicikl ili ste pješak, potrebno je na vrijeme se pobrinuti za svoj vid.

Razmislite o vlastitoj sigurnosti ali i sigurnosti svih ostalih sudionika u prometu i na vrijeme pregledajte svoj vid.

Osim što vas u periodu od 05.11.-30.11. pozivamo da se naručite na BESPLATNU kontrolu vida u Bilić Vision Optici, za vas smo priredili i akciju naočalne leće gdje jedne kupiš,a druge dobiješ GRATIS. Za više informacija nazovite u Bilić Vision Optiku na 01/4860200 ili se naručite ovdje.

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva