Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Sunčana dominacija na dodjeli Oscara

Objavljeno: 13.03.2024

Sunčana dominacija na dodjeli Oscara

Koje su sunčane naočale i dioptrijske okvire odabrale zvijezde?

Kao i svake godine, dodijela prestižne nagrade Oscar, ne može proći bez detaljne analize svih modnih izdanja filmske svjetske elite. A možemo reći kako su glavni modni dodatak ovogodišnje dodijele zasigurno bile naočale, osobito kao odabir muških zvijezda - bilo da je riječ o sunčanim naočalama ili dioptrijskim okvirima. Isto tako, naše modno oko zaključuje kako veliku dominaciju odnose upravo brendovi Oliver Peoples i Garrett Leight, koje možete pronaći u svim Alfa Vision Optikama. Donosimo vam pregled najzanimljivih odabira sa Oscara 2024.

 

Ryan Gosling

pobrinuo se da ovogodišnju dodjelu Oscara zapamtimo kao jednu od najzabavnijih, svojom izvedbom popularne pjesme "I'm Just Ken". Tom prilikom odlučio se za sunčane naočale Dita - Showgoer, koji inače preferiraju dame. 

 

Robert Downey Jr

zasigurno će pamtiti Oscar 2024 kada je osvojio svoj kipić za najboljeg sporednog glumca. Tom prilikom ostao je vjeran brendu čiji je ambasador već dugi niz godina kada su u pitanju sunčane naočale i dioptrijski okviri - Oliver Peoples.

 

Matthew McConaughey

koji je prije više od 10 godina osvojio ovu prestižnu nagradu za najboljeg glumca, na ovogodišnju dodijelu u pratnji svoje supruge došao je obučen vjeran svojem "kauboj" stilu koji je upotpunio Garrett Leight sunčanim naočalama. 

 

Roger Federer

iskoristio je prigodu te na Oscarima nosio najnovije sunčane naočale iz njegove kolaboracije sa brendom Oliver Peoples, koja je tek najavljena. Sudeći po priloženom stiže nam sportska elegancija s potpisom jednog od najvećih tenisača svijeta. Zato stay tuned!

 

Cord Jefferson

američki pisac i redatelj po prvi puta osvojio je ovu prestižnu nagradu za najbolje adapatirani scenarij za film American Fiction. Za ovu prigodu odlučio se za najpopularniji model dioptrijskih okvira Oliver Peoples "Cary Grant". 

 

Mahersala Ali

za šetnju crvenim tepihom odabrao je također Oliver Peoples sunčane naočale sa trendy transparentno rozim staklima.

 

 

 

midas pixel