Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

Posjetite našu novu poslovnicu u Point Shopping Center

Objavljeno: 11.10.2022

Posjetite našu novu poslovnicu u Point Shopping Center

Posjetite nas u novootvorenoj poslovnici na 1.katu Point Shopping Center

Otvorili smo svoju petu poslovnicu, ujedno i prvu na zapadnom dijelu grada smještenu u sklopu Point Shopping Centre na 1. katu. Otvorena je sa željom da i stanovnici zapada uživaju u našoj bogatoj ponudi dioptrijskih okvira i sunčanih naočala, kao i kvalitetnoj te besprijekornoj usluzi besplatne kontrole vida, pregleda za kontaktne leće, kontrole vida za djecu te mjerenja očnog tlaka.

Alfa Vision Optika već duži niz godina konkurira na tržištu kao „optika sa najzanimljivijom ponudom u gradu“, a otvaranjem nove poslovnice u Point Shopping Centru - svojim uslugama i proizvodima koji već dva desetljeća oduševljavaju stanovnike centra i istoka, postajemo dostupni i zapadnom dijelu Zagreba.

Naša direktorica Ana Bilić tom prigodom istaknula je:

„Kvaliteta i stručnost naša su nit vodilja i pokretačka snaga kojom osvajamo naše kupce, ali i razlog zbog kojeg nam se i vraćaju. Upravo poučeni pozitivnim reakcijama prošlogodišnjeg širenja na istok, ali i pojavom potrebe za našim uslugama i proizvodima na zapadu grada, odlučili smo ove godine otvoriti poslovnicu u samo srcu zapada - u sklopu Point Shopping Centra, koji se svojom pozicijom i sadržajem nametnuo kao idealan odabir“.

Uz to, naglasila je kako cijeli tim pridaje pažnju svakom detalju - od odabira svjetskih brendove kojima diktiramo modne trendove u Hrvatskoj, do pomno odabranih ambasadorica za koje vjerujemo da nas svojim stilom i utjecajem vjerno prezentiraju u javnosti. Tako su svojom prisutnošću otvorenje nove poslovnice uljepšale i naše influencerice Pamela Badžek, Elena Dizdar, Anamaria Raič i Nika Turković, koje su već pronašle favorite sunčanih naočala i dioptrijskih okvira iz najnovijih kolekcija brendova kao što su Bottega Veneta, Celine, Dita, Dolce&Gabbana, Furla, Gucci, Loewe, Persol, Prada, Ray Ban Saint Laurent, Vogue i mnogi drugi.

 

 *Sve kupce povodom otvorenja nove Alfa Vision Optike uz BESPLATNU kontrola vida očekuje i do 30% popusta na kompletan asortiman dioptrijskih okvira i sunčanih naočala do kraja mjeseca listopada.

 

Kako nam je bilo na otvorenju pogledajte u fotogalerije koju vam donosimo:

NARUČI SE NA BESPLATNU KONTROLU VIDA

U slučaju potrebe ovdje nam možete priložiti Vašu postojeću zdravstvenu dokumentaciju, nalaz i/ili fotografiju naočala.

midas pixel