Link koji vodi na stranicu za rezervaciju pregleda

Rezerviraj
pregled vida

CHIMI Eyewear napokon stigao u Hrvatsku – čekaju vas u Alfa Vision Optikama

Objavljeno: 23.04.2021

CHIMI Eyewear napokon stigao u Hrvatsku – čekaju vas u Alfa Vision Optikama

Alfa Vision Optika jedina je Optika u Hrvaskoj na čijim policama možete pronaći neodoljive naočale poznatog švedskog brenda – CHIMI eyewear.

Chimi Eyewear popularni je brend sunčanih naočala i dioptrijski okvira čija je priča započela 2016. godine kao strast dvojice prijatelja iz djetinjstva, a radnja se smjestila u srcu Švedske – Stochklomu. Danas ga prati epitet najbrže rastućeg brenda iz svijeta optike, a jednim pogledom na kolekciju jasno je i zašto – švedski dizajn, najfiniji proces izrade, vrhunski acetat iz Mazzucceli radionice, široka lepeza boja i pristupačne cijene.

Već svojom prvom kolekcijom, Chimi Eyewear zarazio je svijet i postao omiljeni brend naočala poznatih influencera, te je postao dodatak svakog Instagram outfita. Njegova viralnost je nezaustavljiva i nesumnjivo je da će postati omiljeni brend i mnogih Hrvatica, što je bio dovoljan razlog da Alfa Vision Optika bude prva koja će otvoriti svoja vrata švedskom dizajnu.

„Alfa Vision Optika oduvijek je imala jasan cilj da bude inovativna, jedan korak ispred i sa željom da domaćem tržištu ponudi svjetske brendove koji su poznati po izvrsnosti i kvaliteti. Upravo to je Chimi, u koji smo se zaljubilji na prvi pogled i znali smo da je to nešto što svakoj modno osvještenoj Hrvatici treba.“ – Ana Bilić, direktorica Alfa Vision Optike.

Sunčane modele Chimi Eyewear možete pronaći u svim Alfa Vision Optikama – Centru Kaptol, Masarykovoj 23 te u novotvorenoj poslovnici u Garden Mallu. Uz to, kupnju možete obaviti i putem našeg WEB Shopa Optike, uz samo par klikova i iz udobnosti naslonjača.

#AlfaWomen djevojke među prvima su imale priliku pogledati kolekciju i odabrati svoje favorite za proljeće i ljeto 2021.

Insprirajte se njihovim odabirom i odabirete svoj CHIMI!
 

NIKA TURKOVIĆ

midas pixel