Povodom SVJETSKOG DANA VIDA – 13. i 14. 10. provjerite svoj vid i vid svog djeteta, a svakom kupcu Blink umjetne suze na DAR

U današnje vrijeme otprilike 80 posto ljudi svakodnevno više sati na dan koristi mobitele, kompjutere i tablete, kako u privatne tako i u poslovne svrhe. Osim što dugotrajno gledanje u ekrane svih vrsta uzrokuje suhoću oka, zbog smanjenog treptanja prilikom gledanja, suhoći doprinosi i boravak u klimatiziranim i grijanim prostorijama. Većina nositelja naočala i kontaktnih leća kroz život razviju neke od simptoma računalnog zamora očiju (zamućen vid na blizinu ili daljinu, suhe, crvene ili suzne oči, glavobolja, bol u vratu i leđima, prejaku osjetljivost na svjetlo).

Kako bi doskočili simptomu koji se manifestira kao suhe, suzne ili crvene oči jako je bitno da se uz adekvatne naočalne leće koje imaju zaštitu od plavog svijetla i UV zaštitu, koriste i umjetne suze u svim prilikama.

Ukoliko imate osjećaj da vaš vid više nije bistar kao što je nekada bilo, imate dojam da vam se razlijevaju rubovi predmeta koje gledate ili tekst koji čitate morate drastično udaljiti od sebe da biste ga uspjeli pročitati – vrijeme je da se prijavite na besplatan pregled dioptrije u Bilić Vision Optici. (link)

Ne dopustite da vam loše regulirana dioptrija i umorne oči dodatno otežavaju radni dan! Simptome umornih, nadraženih očiju ili sindrom suhog oka moguće je riješiti u kratkom roku umjetnim suzama u spreju.

BLINK UMJETNE SUZE:

  • Blagi osvježavajući sprej za umorne i nadražene oči.
  • Nježna i biokompatibilna formula bazirana na hijaluronskoj kiselini.
  • Bez mirisa, može se koristiti pri nošenju kontaktnih leća i  „make-upa”.
  • Koristi se samostalno ili u kombinaciji s Blink® i ostalim kapima za oči.
  • Praktičan dizajn za laku uporabu u svakoj situaciji.
  • Može se koristiti do 90 dana od prve uporabe

O očima se treba brinuti svaki dan! Zato provjerite svoj vid na vrijeme!

Za vrhunski tretman pobrinuti će se naši specijalisti oftalmolozi koji će u Bilić Vision Optici besplatno pregledati vaš vid. Za besplatan pregled potrebno je napraviti predbilježbu na broj telefona 01 4860 200, poslati mail putem linka ili nas posjetite u Kaptol centru, vanjski plato 2. kat!

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva