Želite li raditi u Bilić Vision Optici?

Zainteresirani za posao?

Bilić Vision Optika uspješno na tržištu optičkih proizvoda i pomagala posluje već punih 15 godina i svake godine bilježi stalan rast.

  • Jedna smo od rijetkih optika u Zagrebu i šire koja svojim klijentima nudi potpunu uslugu te luksuz i doživljaj kupovine kao u primjerice Parizu ili New Yorku.

Bilić Vision Optika ima stalnu potrebu za novim kvalitetnim stručnim i prodajnim kadrom.
Ukoliko ste optičar, optometrist, trgovac ili jednostavno vjerujete da možete dodatno doprinijeti našem uspjehu, javite nam se.

Kvalificirani kandidat za radno mjesto u Bilić Vision Optici treba biti ekstrovertiran, marljiv, spreman na kontinuirano učenje i usavršavanje, timski igrač i pošten, treba se aktivno služiti barem jednim stranim jezikom te imati nekoliko godina radnoga iskustva iza sebe.

Što vam nudimo?

Nudimo vam fleksibilno radno vrijeme, poticajne radne uvjete, solidnu plaću, mogućnost učenja te rad u ekskluzivnom i elegantnom prostoru naše Optike u jednom od najljepših shopping centara u gradu – Centru Kaptol.

Ako smatrate da posjedujete sve tražene kvalitete i željeli biste biti dio Bilić Visionovog tima, svoj životopis i motivacijsko pismo pošaljite na optika@bilicvision.hr.

Pošalji upit i postani član tima

Osnovni podaci

Za koje radno mjesto se prijavljujete
Studij / specijalizacija / znanje stranih jezika

Motivacijsko pismo
Vaša poruka
Priložite životopis

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu zapošljavanja u Bilić Vision - Optici.