[VIDEO] Poznata voditeljica Iva Šarić i glumac Amar Bukvić podržali rujansku akciju “Back to School”

09. rujna 2020., S prvim rujanskim danima, u Alfa Vision Optikama započela je već tradicionalna akcija pod nazivom “Back to school”. Brojne pogodnosti ove akcije, poput besplatnog pregleda za cijelu obitelj, došli su provjeriti i dobro nam poznata lica hrvatske javnosti.

Predivna voditeljica, Iva Šarić dovela nam je svoja dva sina na redovitu godišnju kontrolu vida upravo u Alfa Vision Optiku, motivirana činjenicom da uskoro počinje nova školska godina, ali i sportski treninzi. Kako nam je i sama rekla, vodeći se motom “bolje spriječiti nego liječiti”, Iva je podržala našu inicijativu besplatnih pregleda za sve predškolarce i školarce upravo u rujnu kada mališane očekuju nove školske obaveze. Iva je posebno pohvalila našu opciju 1+1 gratis, naglasivši kako joj se akcija čini baš posebno prigodna za sve obitelji s više djece, jer uz jedne kupljene dječje dioptrijske naočale, Alfa Vision Optika drugom djetetu poklanja gratis par naočalnih dioptrijskih leća – što će brojnim obiteljima sigurno značiti veliku uštedu.

Poznati glumac, Amar Bukvić na redoviti godišnji pregled vida stigao je sa sinom Amanom, motiviran činjenicom kako je Aman ove godine predškolarac i kako će se ove jeseni po prvi put susresti s slovima i brojevima. Iako njegova kćerkica nema još 4 godine, razdoblje života kada Svjetska zdravstvena organizacija preporuča prvi pregled vida, Amar je naglasio kako mu se akcija 1+1 čini super  i za samo jedno dijete.  U slučaju malene dječje nepažnje, naočale često znaju nastradati, a s ovom akcijom dobivate gratis naočalne dječje leće kao super rezervu. 

 

Broj termina pregleda vida za djecu je ograničen, a svoj možete rezervirati

u poslovnici u Centru Kaptol,

putem dolje istaknutoga kontakt formulara,

ili na broj mobitela 099 2164 562  te putem telefona 01 4860 200.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva