Varilux 1+1 u Bilić Vision Optici

Stariji ste od 40 godina i počeli ste primjećivati da imate probleme s vidom?

  • Sve slabije vidite slova na mobitelu.
  • Teško fokusirate pogled na blizinu, srednju udaljenost ili na daljinu.
  • Vaše oči se sve više umaraju dok čitate te imate učestale glavobolje.
  • Intenzivira se napor u očima kod čitanja i gledanja uz manje svjetla.
  • Sve više udaljavate tekst dok čitate – ruke vam postaju prekratke.

Proces gubitka dioptrije s godinama nazivamo prezbiopija – prirodan proces kojeg se ne treba plašiti budući da za Vas postoji savršeno rješenje – progresivne naočalne leće. One Vam nude mekani prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu u jednoj naočalnoj leći. Progresivne naočalne leće imaju progresivnu korekciju dioptrije od vrha prema dnu leće, smanjuju napetost oka te omogućuju najprirodniju korekciju vida.

Naočale s progresivima omogućavaju jasan vid na svim udaljenostima – jedne naočale za sve udaljenosti.

 

 

Varilux progresivi nude najbolje rješenje svima koji žele dobar vid na svim udaljenostima i u svim prilikama. Osim što pružaju optimalnu udobnost vida, šire vidno polje uz  oštriju sliku i visok kontrast na bilo kojoj udaljenosti. Najnovija generacija progresiva, Varilux X series, pružaju najprirodniji položaj tijela bez obzira na vrstu posla i aktivnosti te su dizajnirane za današnju generaciju prezbiopa koja svakodnevno koristi mobilne uređaje, računala i uvijek su “on-line”.  Nosioc  vrlo brzo osjeti  sve prednosti jednog para naočala za sve udaljenosti i dodatno prošireno vidno polje za udaljenost nadohvat ruke. Najsuvremenijom  tehnologijom dizajna je smanjena potreba za pomicanjem glave i traženjem komfor zone za dobar vid.

Varilux je #1 brand progresiva na svijetu. 100% bez rizika. 100% autentični. Uz garanciju potpunog zadovoljstva!

Iskoristite posebnu pogodnost u Bilić Vision Optici–  uz 1 par progresivnih naočalnih leća drugi dobijete potpuno BESPLATNO! Složite svoju savršenu kombinaciju i posjetite našu Optiku u Kaptol Centru gdje će vam naši majstori naočalne optike pomoći pronaći optimalnu kombinaciju.

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva