Tijekom veljače uz kupnju Essilor progresivnih leća poklanjamo vam radne naočalne leće!

Uz kupnju Essilor PROGRESIVNIH NAOČALNIH LEĆA -Interview leće GRATIS!

Prvi i najjasniji znak koji ukazuje da je vrijeme za posjet oftalmologu je kada prilikom čitanja počnete udaljavati tekst do te mjere da u jednom trenutku imate osjećaj da su vaše ruke prekratke. Ako vam ova situacija zvuči poznato, za najkvalitetniju korekciju vaše presbiopije preporučuju se progresivne naočalne leće. Progresiv je naočalna leća koja vam omogućava vid na svim udaljenostima, što znači da u jednim naočalnim lećama imate dioptrije za blizinu, daljinu te srednju udaljenost. Ako ste uz to svaki dan za računalom potrebne su vam i kvalitetne radne naočalne leće koje će vam osigurati veću širinu vidnog polja za rad na računalu.

 

Radne naočalne leće (INTERVIEW) će dostojno pratiti vaš tempo rada i pomagati vam u svakodnevnom radu i obavezama.

Iskoristite priliku i dođite po svoje progresivne naočale u Bilić Vision Optiku, jer tijekom veljače na svaki kupljeni par progresivnih naočalnih leća poklanjamo jedan par radnih naočalnih lećama – koje koštaju do čak 2 000 kuna.

Kako bi dobili što više informacija o ovoj akciji nazovite Bilić Vision Optiku na broj 01 4860 200 te naši majstori naočalne optike rado će Vam odgovoriti na sve Vaše upite.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva