Tag Heuer dioptrijske naočale i sunčane naočale za ubrzan način života

Tag Heuer je švicarski brand s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji satova. S proizvodnjom su počeli davne 1860. godine.

Tag Heuer je švicarski brand s dugogodišnjom tradicijom u proizvodnji satova

 

Tag Heuer Saatistan

 

2002. godine Tag Heuer je počeo proizvoditi sunčane naočale i dioptrijske naočale, a na hrvatskom tržištu se pojavljuju 2007. godine.

 

Tag Heur Avant-Garde Eyewear

 

Tag Heuer je u prvom redu brand koji se povezuje sa sportskim luksuzom. Namijenjen je ljudima koji ubzrano žive svoje živote, muškarcima koji preko tjedna trebaju biti strogo elegantni u odijelu, a već u subotu mogu na jedrenje, planinarenje ili voziti relly, a sve to uz Tag Heuer naočale, koje savršeno pristaju u svim situacijama.

O samom duhu brenda govore mnogi celebrity ambasadori poput Cameron Diaz, Leonarda Di Capria, Lewisa Hamilton, Brad Pitta i Care Delavigne. Svaki od njih na sebi svojstven način “ubrzano” živi svoj život, a esencija toga je utkana u brand Tag Heurera i same naočale su napravljene tako da se prilagođavaju svakoj situaciji koju zahtjeva takav lifestyle. Kako dizajnom, tako i prestižnim materijalima kao što su savitljivi titan i antialergijska guma.

Tag Heuer dioptrijske naočale RedDot Award 2014 winner

Tag Heuer dioptrijske naočale

Cijelu kolekciju pogledajte na linku.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva