Svjetski trendovi sunčanih naočala i dioptrijskih okvira 2019.

15.listopada 2018., vrijeme čitanja: 3 min

Sunčane su naočale tijekom cijele godine, a posebno u toplim sunčanim danima neizostavan dio naših outfita. Osim njihove primarne i najvažnije funkcije zaštite od sunca, postale su stvar modnog izričaja i imaju funkciju ključnih modnih dodataka.

Isto vrijedi i za dioptrijske naočale koje osim svoje primarne uloge korekcije vida također imaju i estetsku važnost. Bez obzira da li ih nosimo cijeli dan ili samo za vrijeme radnog vremena,  većinu našeg dana provodimo s njima te su svakako detalj kojeg se zamjećuje. U skladu s glavnim modnim trendovima i novitetima u svijetu mode koji nam dolaze sa svjetskih modnih pisti, iz sezone u sezonu mijenjaju se i trendovi u svijetu modnih dodataka, pa tako i svijetu sunčanih naočala i dioptrijskih okvira.

 

Noviteti u svijetu sunčanih naočala donose nam nekoliko glavnih trendova. Za vas smo izdvojili 3 najvažnija:

 

U sezoni 2018./2019. ponovo će nam aktualan biti trend predimenzioniranih sunčanih naočala koje će biti siguran odabir modnih klasičara i dama koje preferiraju eleganciju.

 

 

U modi nam ostaje i ovogodišnji trend okruglih modela sunčanih naočala. Svi će obožavatelji svoj stil moći upotpuniti novim dizajnom i materijalima.

 

 

Mačkasti stil u svim kombinacijama ponovo osvaja modne piste ali i trendseterice koje će u svoje kolekcije obavezno nadodati još pokoji model.

 

 

Novi modeli u ženskoj dioptriji donose nam ponovno nezaobilazan mačkasti stil. On može biti izraženiji ili prikriven dozom elegancije kao kod najnovijih modela Dite. Brandovi poput Chanel-a, Gucci-a i Mikli-a vjerni su svojim standardnim oblicima, uz poigravanje materijalima i bojama. Za sve ljubitelje kombinacije materijala i uzoraka, Bottega Veneta pripremila je zanimljivu novu kolekciju.

 

 

Kako biste dobili potpuni uvid u sve novitete za sezonu 2018./2019.  posjetite nas u našoj Optici u Kaptol Centru. Specijalno smo zbog vas otišli čak do Pariza da bismo na najpoznatijem svjetskom sajmu optike, izabrali kolekcije koje nećete pronaći u drugim optikama, tako da kod nas možete izabrati Cutler and Gross, Alain Mikli, Oliver Peoples, Chanel, Thom Browne, Ditu, te mnoge druge brandove. Osim toga naravno možete pronaći i nove kolekcije Ray Bana, Vogue-a i još mnogih drugih svima poznatih brandova koje volimo. 🙂

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva