Svjetski dan vida

Svjetski dan vida obilježava se svake godine drugi četvrtak u mjesecu listopadu te je glavni cilj održavanja informiranje javnosti i podizanje svijesti o važnosti dobrog vida, prevenciji i pravovremenoj korekciji.

Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje kako 300 milijuna ljudi diljem svijeta ima probleme s vidom. Radi se o doista velikom dijelu populacije koji svakodnevno živi s ograničenom percepcijom stvarnosti.  Iz tog razloga postoji konstantna potreba za poticanjem javnosti na razmišljanje o važnosti zdravih očiju i dobrog vida. Problemi s vidom mogu se pojaviti bilo kada, bez obzira na godine te su upravo iz tog razloga redoviti pregledi od izuzetne važnosti.

Povodom Svjetskog dana vida, Bilić Vision Optika je za sve zainteresirane, u periodu od 11.10. do 19.10.2018.g pripremila besplatne preglede vida, kako za odrasle, tako i za djecu.

Nemojte dozvoliti da problemi s vidom utječu na kvalitetu vašeg života i obavljanje svakodnevnih obveza već se podsjetite na važnost pravovremenog pregleda i kontrole dioptrije te na vrijeme rezervirajte svoj termin u našoj Optici! Naručiti se možete online, telefonski na 01/ 4860 200 ili osobno dolaskom u Optiku.

Osim besplatnih pregleda vida koje će obavljati naši liječnici oftalmolozi, za sve posjetitelje pripremili smo i prigodan poklon-Blink umjetne suze koje će pomoći vašim osjetljivim i umornim očima.

 

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva