Rujanska akcija Back to Work

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Neposredno nakon povratka sa zasluženoga godišnjeg odmora stiglo je i vrijeme novih poslovnih izazova.

Posljednja istraživanja pokazala su kako produktivnost ljudi ponajviše definira koncentracija, a jedan od učestalih uzroka loše koncentracije i brzog umora su promjene i problemi s vidom. Stoga, vid treba pravilno pripremiti, bez obzira da li već nosite dioptrijske naočale ili leće ili vam je tek potreban prvi pregled.

Budući da vam u tome možemo pomoći, rujan je u Bilić Vision Optici, već tradicionalno, rezerviran za akciju – Back to Work!

Uz pogodnost besplatnog pregleda dioptrije, odlučili smo vas dodatno razveseliti i popustom u iznosu od 20 posto – na cijeli asortiman dioptrijskih okvira.  Stoga, ukoliko ste primijetili ste da su vam oči umorne, a slika na ekranu nije posve čista ili je od posljednjeg pregleda prošlo već neko vrijeme, posjetite nas u našoj oftamološkoj ordinaciji u sklopu Bilić Vision Optike u Centru Kaptol. Tu smo za vas, prema dogovoru, i iza vašeg radnog vremena. Osvježite svoj poslovni look novim dioptrijskim modelom, a svoj izaberite po sniženoj cijeni iz kompletnog asortimana optike, a ne samo iz onog odabranoga i to sve do kraja rujna.

Za sva dodatna pitanja možete nas kontaktirati i putem mobitela: 099 2164 562.

 

Back to work akcija

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva