Produžili smo akciju “Back to school” do kraja rujna

Već pet godina zaredom na početku svake školske godine, Bilić Vision Optika organizira za sve osnovnoškolce i srednjoškolce besplatnu kontrolu vida.

Print

Cilj ove akcije je podizanje svijesti o važnosti oftalmološkog pregleda kod djece školske dobi.
Ove godine “Back to school” je trajao 4. i 5. rujna, a preglede su obavljali oftalmolozi specijalizirani za dječju oftalmologiju. U ta dva dana koliko je trajala akcija u Bilić Vision Optici je pregledano preko pedesetoro djece.

Zbog povećanog interesa za preglede vida kod školaraca odlučili smo cijeli 9. mjesec pretvoriti u “Back to school” mjesec.

Partner projekta je tvrtka Essilor, vodeći svjetski proizvođač najudobnijih i najtrajnijih korektivnih naočalnih leća na svijetu iz čije ponude izdvajamo Essilor Junior leće za koje je trenutačno također aktualna akcija. Ako kupite jedne naočalne leće Essilor Junior, druge dobiješ gratis, tako da vaš mališan može dobiti dva para dioptrijskih naočala ili jedne dioptrijske, a druge sunčane naočale. Također, u Optici iz bogatog asortimana dječjih okvira djeca mogu odabrati okvire različitih boja, oblika te laganih materijala koji su posebno dizajnirana za najmlađe.

Nazovite 01 4860 200 i naručite svog školarca na besplatnu kontrolu vida te mu na taj način osigurajte lakše učenje i pisanje zadaća bez škiljenja.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva