“Cirkus” nova kolekcija Cutler and Gross

Inspirirajući se vratolomijama akrobata, veselim klaunovima i iluzionistima nastala je nova kolekcija branda Cutler and Gross prigodno nazvana “Cirkus”. Baš kao što je i sam cirkus, takva je i kolekcija – šarena i vesela, a uzorci naočala od leoparda i zmije asociraju na “zlatno doba” četrdesetih godina kada su cirkuske predstave bile najpopularnija vrsta zabave za široke mase.

Izdvojili smo 5 modela kolekcije “Cirkus” koji su prikazani na reklamnoj kampanji za S/S 2015.

Model 1177. – Showgirl

 

muške sunčane naočale Cutler and Gross -  Bilić Vision Optika

Ovaj model je baza kolekcije, fascinira nas svojim blještavilom, a ponajviše naočalnim lećama koje privlače pozornost i hipnotiziraju. Showgirl je unisex, nemojte da vas zavara njegovo ime ili muški model koji ga nosi.

Model 1176 – The Ringmaster

sunčane naočale Cutler and Gross - Bilić Vision Optika

Ove elegantne muške sunčane naočale, kombinacija su metala i acetatne fronte u imitaciji kornjačevine. Idealne za tajanstveni look.

Model 1182 – The Trapeze

sunčane naočale Cutler and Gross - Bilić Vision Optika

Ekstravagantne, predimenzionirane naočale koje plijene pozornost tirkiznom bojom, zakrivljenim rubovima koji su ukrašeni trapezastim, reflektirajućim metalnim dodacima sa zmijskim uzorkom. Možete ih nositi i bez zmije oko vrata.

Model 1175 – The Big Top

Dioptrijske naočale Cutler and Gross - Bilić Vision Optika

Elegantan dizajn koji iako iz Cirkuske kolekcije odgovarati će muškarcu koji preferira stroge linije, kako u odjeći tako i u naočalama.

Model – 1172 – The Harlequin

Dioptrijske naočale Cutler and Gross - Bilić Vision Optika

Model prošaranih, okruglih acetatnih okvira inspiriran intrigantnom pojavom harlekina.

Cutler and Gross je i ovaj put pokazao zašto su njihovi okviri must have svake sezone. Njihovo stvaralaštvo i vizuju prepoznale su mnogobrojne filmske zvijeze i fashionisti, ali i svi oni koji osim revolucionarnog dizajna žele da su njihove naočale visoko kvalitetne.

 

Kolekciju “Cirkus” pronađite u Bilic Vision Optici, a i cijelu ponudu Cutler and Gross naočala pogledajte ovdje.

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva