Povodom Svjetskog dana vida svim našim kupcima poklanjamo – OCT snimanje vidnog živca i žute pjege

Svake godine, drugi četvrtak u listopadu, obilježava se Svjetski dan vida s ciljem podizanja globalne svijesti o važnosti zdravlja vida i oka. U Alfa Vision Optikama težimo tome kroz cijelu godinu, ali upravo ovim povodom,  SVIM KUPCIMA DIOPTRIJSKIH NAOČALA darujemo – OCT pretragu kao jedina Optika u gradu s navedenom tehnologijom. Ova akcija vrijedi do kraja listopada i namijenjena je svim odraslim osobama starijim od 40 godina, kojima Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje obaviti OCT pretragu – redovito i jednom godišnje.

Optička koherentna tomografija (OCT) je dubinsko snimanje vidnog živca i žute pjege. To je tehnologija budućnosti koja ima sposobnost ranog otkrivanja bolesti oka i prije pojave prvih simptoma kod pacijenta. Kod OCT-a, vidimo presjek ili 3D sliku mrežnice i otkrivamo rano pojavljivanje različitih stanja i bolesti oka poput makularne degeneracije, glaukoma i dijabetičke retinopatije (tri najpopularnije bolesti za koje se zna da uzrokuju sljepoću).

Ukoliko tijekom pregleda vida u našoj optici uočimo da je potrebno još neke dodatne pretrage napraviti, pacijent će biti upućen u našu Polikliniku Bilić Vision. Također, bolest žute pjege može biti povezana s povišenim očnim tlakom što može biti indikacija za prevenciju glaukoma koji je jedan od vodećih uzroka sljepoće u svijetu. Mjerenje očnog tlaka je isto tako potrebno raditi jednom godišnje te tu mogućnost može ostvariti u našim optikama. Nalaz OCT-a (dubinskog snimanja vidnog živca i žute pjege) ćete također dobiti pri podizanju Vaših gotovih naočala te ga je potrebno čuvati radi usporedbe pri sljedećoj pretrazi za godinu dana.

 

 

 

Također, u našim Alfa Vision Optikama možete iskoristiti i posebnu pogodnost od 20% popusta na kompletan asortiman dioptrijskih okvira, a koja vrijedi do kraja listopada.

Ukoliko sami ulazite u preporučenu dobnu skupinu ili to čine vaša majka, otac, baka ili djed, pozivamo vas da iskoristite ovu pogodnost koja vrijedi ZA SVE NAŠE KUPCE DIOPTRIJSKIH NAOČALA.  Posebna ponuda traje do kraja listopada samo u našoj oftalmološkoj ordinaciji u sklopu Alfa Vision Optike u Centru Kaptol.

Naručite se na besplatan pregled vida + GRATIS pretragu OCT 

putem telefona: 1) 01/6560 117 i 2) 099/5460 612

ili putem naše online kontakt forme.

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva