Ožujak je u Bilić Vision Optici posvećen osim kao i uvijek dobrom vidu, i borbi protiv glaukoma

Glaukom je skupina bolesti u kojoj zbog visokog očnog tlaka dolazi do oštećenja glave vidnog živca i vidnog polja. Ako se ne liječi, može dovesti do sljepoće. Glaukom danas predstavlja drugi najčešći uzrok sljepoće u svijetu.

Svjetski dan glaukoma obilježava se 12.ožujka. Kako bismo ukazali na važnost liječenja i prevencije, Bilić Vision Optika je tim povodom pripremila posebnu akciju koja će trajati sve do kraja ožujka!

Uz besplatnu kontrolu vida na koju se možete naručiti pozivom na telefonski broj 01/ 4860 200 ili online, svakom kupcu dioptrijskih naočala darujemo besplatno mjerenje očnog tlaka.

 

 

Kako zaštiti oka pogoduje i ispravna UV zaštita, a 3.mjesec je početak sunčanih dana odlučili smo se za poseban dodatak. Svaku kupnju veću od 500,00 kn dodatno nagrađujemo s poklon bonom! Poklon bon je u iznosu od 400,00 kn za kupnju sunčanih naočala! Prvi sunčani dani i ovaj poklon bon idealna su prilika za kupnju novih sunčanih naočala. S njima ćete spremno dočekati proljeće, zar ne? 🙂

Poklon bon je prenosiv. Ukoliko vi već posjedujete idealne sunčane naočale, zašto ne biste iznenadili svoju pratnju, člana obitelji ili prijatelja.

Pozivamo vas da na vrijeme razmišljate o zdravlju svojih očiju!  Iskoristite odličnu priliku za besplatno mjerenje očnog tlaka te kupnju novih sunčanih naočala!!

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva