Ostvarite 20% popusta za plaćanje Premium Visa karticom u svim Alfa Vision Optikama

Trebaju vam nove dioptrijske naočale, a nikako da uložite u jedne? Ili vam nedostaje par savršenih sunčanih naočala koje već dugo priželjkujete. Ili biste možda jedne htjeli voljenoj osobi pokloniti na dar za ljeto? Imamo sjajne vijesti, u mjesecu lipnju za sve korisnike Premium Visa kartice! U razdoblju 10. – 20. lipnja posjetite Alfa Vision poslovnice u Centru Kaptol, Masarykovoj 23 i Supernova Garden Mallu te ostvarite jedinstveni popust od 20% na cjelokupan asortiman sunčanih i dioptrijskih okvira.

 

 

Alfa Vision Optika poznata je po svom jedinstvenom i bogatom asortimanu, koji uz vječne klasike ima i najpoznatije luxury brendove sunčanih i dioptrijskih naočala. Ova ekskluzivna ponuda u mjesecu lipnju odnosi se na sve modele najpopularnijih svjetskih brendova kao što su Bottega Veneta, Chanel, Gucci, Celine, Saint Laurent, Alaia Paris, Cazal, MYKITA, Oliver Peoples, Ray-Ban i mnogih drugih.

 

Svi kupci dioptrijskih okvira ostvaruju i BESPLATNU kontrolu vida u svim našim Optikama + mjerenje očnog tlaka GRATIS.

 

Ne propustite iskoristiti ovu ekskluzivnu pogodnost uz koju za plaćanje Premium Visa karticom ostvarujte 20% popusta na sve dioptrijske i sunčane naočale u našoj ponudi te BESPLATNU kontrolu vida.

 

Inspiraciju potražite u našoj galeriji:

 

 

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva