Dragi kupci, u 20 godina zajedničkog povjerenja trudili smo se, svakim danom, pokazati kako nam se Vaše zdravlje i zdravlje naših zaposlenika nalazi na prvom mjestu. Ponukani upravo tim povjerenjem, odlučili smo proaktivno reagirati u trenutku kada je pandemija počela poprimati visoku uzlaznu putanju i svojim vlastitim primjerom ukazati na važne i nužno potrebne korake u ovoj zajedničkoj borbi.

Kako je nemoguće predvidjeti utjecaj pandemije uzrokovane virusom COVID -19, odlučili smo pridonijeti nemogućnosti njenog daljnjeg širenja te bez obzira na našu postojeću dozvolu za rad – kao trgovine za očna pomagala, do daljnjeg zatvoriti našu poslovnicu u Masarykovoj ulici 23 i poslovnicu na Ksaverskoj cesti.

Za vas će i dalje na raspolagnju ostati poslovnica Alfa Vision Optike u Centru Kaptol, Nova Ves 11 s prilagođenim radnim vremenom od 9 -17 sati. Prilagođeni raspored poslovanja predviđenog je trajanja do subote 04. travnja – kako biste nesmetano mogli preuzeti sve naočale koje ste već ranije naručili i koje smo već stavili u proces narudžbe i izrade. Za sve vas koji ćete imati ili osjetiti smetnje vida, za pregled vam stoje vam na raspolaganju naši optometristi koji za vrijeme vašeg pregleda poduzimaju maksimalne mjere predostrožnosti u skladu s uputama Zavoda za javno zdravstvo.

O poslovanju poslovnica Alfa Vision Optike nakon 05. travnja, odlučit ćemo prema uputi i savjetu Nacionalnog stožera za civilnu zaštitu o čemu ćete biti privremeno obavješteni.

U ovim teškim vremenima želimo vam još poručiti da čuvate svoje zdravlje i zdravlje svojih obitelji te vrijeme iskoristite za zajedničke obiteljske trenutke unutar svoga doma.

Vaš Alfa Vision Team