Saznaj više

Riješiti problem vidne oštrine, za mnoge ljude je frustracija.

Neki bježe od nošenja naočala, jer ih smetaju, ne vide dobro na njih, „grozno im stoje“…

Kroz dugogodišnji rad u Poliklinici Bilić Vision uočili smo da naočale koje nose naši pacijenti često variraju u kvaliteti izrade naočala, kao i u adekvatnom izboru naočalnih leća.

Razmišljali smo o otvaranju Optike koja će se držati istih visokih standarda kvalitete kao i Poliklinika Bilić Vision i omogućiti rješavanje različitih potreba pacijenata vezanih uz vid.

Tako je u proljeće 2000. godine, počela s radom Optika Bilić Vision na adresi Nova Ves 11, u Centru Kaptol, u Zagrebu, a s nakon 20 godina uspješnog poslovanja Bilić Vision Optika s 01. 01. 2020. godine počinje djelovati kao Alfa Vision Optika.

 

Bilić Vision Optika - Kaptol Centar

 

Osnovala ju je dr.sc. Nadežda Bilić, oftalmologinja i vlasnica Poliklinike Bilić Vision, sa željom da svojim pacijentima i svim ostalim ljudima  osigura  vrhunski doživljaj vida, izradom kvalitetnih dioptrijskih naočala.

Uvijek smo smatrali da naša optika nije samo mjesto za prodaju naočala, već puno više od toga: mjesto druženja, izmjenjivanja iskustava, savjetovanja i usvajanja modnih trendova.

Nije bilo lako opstati kroz sve ove godine i održati vrhunsku kvalitetu i standarde kojima kontinuirano težimo.

Usprkos dolasku optičarskih lanaca iz Europe te sve većem prodoru naočala  masovne proizvodnje iz Kine i ostalih zemalja Azije, Alfa Vision optika  je upornim inzistiranjem na vrhunskoj kvaliteti naočala te ističući individualnosti i potrebe svakog klijenta ponaosob, kontinuirano rasla.

Mi  poznajemo naše kupce i oni znaju nas. Za nas naočale nisu samo okvir i recept za naočale, već puno, puno više. One su dio osobnosti, osjećaj lakoće življenja i sigurnost dobrog vida. To je povjerenje i sigurnost da uvijek netko stoji uz tebe tko će te poduprijeti i pomoći onda kada ti je to potrebno, bez obzira da li nose naočale ili kontaktne leće, trebaju sunčane naočale ili slijede najnovije trendove i traže kvalitetu. S tim ciljem kontinuirano školovanje optičara dio je naše svakodnevnice.

Pregledali smo preko 10.000 pacijenata, među kojima i brojne istaknute ličnosti hrvatskog javnog života, estrade i sporta, liječnike, suce, književnike i novinare te mnoge druge.

Postali smo dio životne priče naših klijenata, njihovih nezaboravnih iskustava i dobrih emocija.

Za njihovu vjernost isporučili smo im znanje, perfekciju, odanost i brigu koju nije moguće kupiti novcem.

Od onih koji su željeli što manju uočljivost naočala, do onih  koji su željeli specijalne naočale za najrazličitije prigode, našli smo put do njihovih srca, nudeći rješenja za sve njihove potrebe.

 

Jer to smo mi. Alfa Vision optika, prijatelj vaših očiju.