Ljetne pogodnosti za sve nosioce kontaktnih leća

-> 50% popusta na PRVI pregled za meke kontaktne leće

-> Postojećim nosiocima pregled za meke kontaktne leće je BESPLATAN

-> 20% popusta na kompletan asortiman sunčanih naočala kupcima leća

-> 4+1 kutijica Johnson&Johnson kontaktnih leća gratis, program vjernosti za sve kupce

-> Poklon iznenađenja svim kupcima!!

 

 

Za bezbrižno uživanje u svim čarima ljeta, kontaktne leće su uvijek praktičan i dobar odabir! Njihova je velika prednost što pružaju slobodu kretanja, nošenje sunčanih naočala, neovisnost o dioptrijskim naočalama i mogućnost bavljenja svakodnevnim poslovima, sportom i rekreacijom nemjerljivom lakoćom.

Za sve one koji su dolaskom ovoga ljeta odlučili da će im kontaktne leće biti prvi odabir, pripremili smo brojne pogodnosti i prilikom pregleda i prilikom kupnje.  Svim novim korisnicima leća poklanjamo popust u iznosu od čak 50 posto na prvi pregled te ćete prvi pregled, tijekom srpnja i kolovoza, u Optikama Alfa Vision, moći obaviti za samo 150 kn i kao novi korisnik kontaktnih leća ostvarit će te brojne dodatne pogodnosti. Postojećim nosiocima kontaktnih leća, pregled za kontaktne leće, ekskluzivno u srpnju i kolovozu jest BESPLATAN. 

Programom vjernosti ostvarujete i pogodnost pri kupnji kontaktnih leća 4+1, kojom uz kupnju četiri kutijice Johnon&Johnson leća ostvarujete pogodnost dobivanja jedne kutijice kontaktnih leća na poklon + prigodan poklon IZNENAĐENJA!

 

DODATNA POGODNOST SVIM KUPCIMA LEĆA – 20% POPUSTA NA KOMPLETAN ASORTIMAN SUNČANIH NAOČALA –  Prvi sunčani dani već su iza nas i pravo je vrijeme da razmislite o zaštiti svojih očiju. Također, idealno je vrijeme i za odabir novih, modernih i elegantnih sunčanih naočala upravo po svojoj mjeri! A postoji li za to bolja prilika od popusta od 20% koji možete iskoristiti na kompletan asortiman sunčanih naočala u svim Alfa Vision Optikama.

Nemojte dozvoliti da problemi s vidom utječu na kvalitetu vašeg života i obavljanje svakodnevnih obveza već razmislite o važnosti pravovremenog pregleda i kontrole dioptrije te na vrijeme rezervirajte svoj termin u našoj Optici!

Naručite se putem telefona 1) poslovnica Masarykova: 01/ 6560 117 ili 2) Centar Kaptol: 01/4860 200 ili putem naše online kontakt forme.

 

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


 

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva