Kupite jedne progresivne naočalne leće, druge dobijete gratis uz BESPLATAN – OCT žute pjege i vidnog živca

Poslije 40. godine života javlja se starosna dalekovidnost odnosno slabljenje vida na blizu. Kao rješenje za korekciju starosne dalekovidnosti koriste se naočale za čitanje ili progresivne naočalne leće koje omogućavaju dobar vid na svim udaljenostima: daljinu, srednju udaljenost i blizinu. U posljednje vrijeme većina ljudi se odlučuje za progresivne naočalne leće jer im na taj način jedne naočalne leće postaju dovoljne za sve radnje (čitanje, vožnju, gledanje televizije itd.).

Posebna akcija PROGRESIVI 1+1 gratis + GRATIS OCT PRETRAGA

Ako ste već nositelj progresivnih naočalnih leća ili vam je dosadilo kombinirati više naočala za čitanje, gledanje televizije ili primjerice vožnju, onda je ovo prava akcija za vas.

U Alfa Vision Optici do 31.12.2020. godine uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća, drugi par dobivate gratis. No, to nije sve jer vas uz to poklanjamo i BESPLATNIM OCT snimanjem žute pjege i vidnog živca, jer svim starijim osoba od 40 godina Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje obaviti OCT pretragu – redovito i jednom godišnje.

*Optička koherentna tomografija (OCT) je dubinsko snimanje vidnog živca i žute pjege. To je tehnologija budućnosti koja ima sposobnost ranog otkrivanja bolesti oka i prije pojave prvih simptoma kod pacijenta. Kod OCT-a, vidimo presjek ili 3D sliku mrežnice i otkrivamo rano pojavljivanje različitih stanja i bolesti oka poput makularne degeneracije, glaukoma i dijabetičke retinopatije (tri najpopularnije bolesti za koje se zna da uzrokuju sljepoću).

Uvijek se preporučuje imati dvoje naočale u slučaju da se jedne potrgaju, izgube, slome i slično. Svi smo barem jednom bili u sličnoj situaciji kada su nam se slučajno slomile naočale koje smo skupo platili. Kupnjom progresivnih leća za vrijeme trajanja ovog promotivnog perioda biste doskočili toj mogućnosti. Važno je naglasiti da ukoliko kupite prozirne progresivne leće imate pravo izbora – za poklon odabrati prozirne, fotosjetljive ili obojane tj. sunčane naočalne leće koje čak mogu imati i polarizaciju.

Vrste progresivnih naočalnih leća

Razlikujemo nekoliko generacija progresivnih naočalnih leća. Novije generacije su tehnološki naprednije i kvalitetnije te omogućavaju šire vidno polje pa su u skladu s tim i skuplje.

Progresivne naočalne leće mogu biti obojane u punu boju ili gradualne, a također u ovoj akciji možete odabrati i progresivne sunčane naočalne leće s polarizacijom što znači da imaju filter koji umanjuju odbljesak od svih glatkih površina – vode, ceste, snijega, stakla i slično.

Cijena progresivnih leća se tako kreće okvirno od 2.300 do 9.300 kn. Osim što cijena ovisi o širini vidnog polja, također ovisi i o debljini leće.

Iskoristite ovu priliku i za vrijeme promotivnog perioda i dođite po svoje nove progresivne naočalne leće,

odaberite si još jedne na poklon

+ obavite VRIJEDNU OCT PRETRAGU POTPUNO BESPLATNO. 

 

Naručite se na besplatan pregled vida putem telefona 1) poslovnica Masarykova: 01/ 6560 117 ili 2) Centar Kaptol: 01/4860 200 ili putem online kontakt forme

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva