Event “Back To School” u Bilić Vision Optici

back_to_school

 

Već tri godine zaredom na početku svake školske godine, Bilić Vision Optika organizira akciju pod nazivom “Back to school”. Ova akcija organizira se u cilju podizanja svijesti o važnosti oftalmološkog pregleda kod djece školske dobi. Bilić Vision Optika tijekom dva dana koliko akcija traje, pruža djeci školskog uzrasta besplatan oftalmološki pregled koji se obavlja u ordinaciji Bilić Vision Optike.

Tako je i ove godine 26. i 27. rujna preglede obavljala dr. Neda Striber, vrhunski dječji oftalmolog, inače liječnica u Klaićevoj bolnici u Zagrebu. Smirena i ljubazna doktorica pregledala je preko pedesetoro djece u dva dana koliko je i trajala akcija.

Partner u ovom projektu bila je tvrtka Essilor, koja je prepoznata kao vodeći svjetski proizvođač najudobnijih i najtrajnijih korektivnih naočalnih leća na svijetu, što je za djecu jako bitno. Iz bogatog asortimana dječjih okvira u Optici djeca su mogla odabrati razne boje, oblike i lagane materijale dizajnirane baš za njih.

Roditelji i djeca bili su jako zadovoljni pregledom, uslugom i druženjem u Optici pa vjerujemo da će im akcija ostati u lijepom sjećanju. Bilić Vision Optika i dalje će nastaviti tradiciju organizacije akcije “Back to school” kako bismo probudili svijest o važnosti oftalmološkog pregleda kod djece školske dobi.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva