Event “Back To School” u Bilić Vision Optici

Već šest godina zaredom na početku svake školske godine, Bilić Vision Optika organizira akciju pod nazivom “Back to school”. Ova akcija organizira se u cilju podizanja svijesti o važnosti oftalmološkog pregleda kod djece školske dobi. Bilić Vision Optika tijekom dva dana koliko akcija traje, pruža djeci školskog uzrasta besplatan oftalmološki pregled koji se obavlja u ordinaciji Bilić Vision Optike.

Izuzetno je važno redovito kontrolirati vid vašeg djeteta pogotovo ako je dijete već krenulo u školu. Kako bi mu pomogli u izvršavanju svakodnevnih obaveza i zadataka najbolje je obaviti oftalmološki pregled po samom početku školske godine.

Ove godine “Back to school” besplatne preglede za djecu Bilić Vision optika organizira 8. i 9. rujna u oftalmološkoj ordinaciji u sklopu Bilic Vision Optike. Svu predbilježenu djecu pregledati će vrsni oftalmolozi Poliklinike Bilić Vision. Pregledi će se održavati 8.9. u PETAK od 14 do 19 sati i 9.9. u SUBOTU od 10 do 15 sati. Da biste osigurali termin za pregled vašeg mališana potrebno je naručiti se na broj telefona 01/ 4860 200.

Partner projekta je tvrtka Essilor, vodeći svjetski proizvođač najudobnijih i najtrajnijih korektivnih naočalnih leća na svijetu iz čije ponude izdvajamo Essilor Junior leće i Essilor leće s Crizal Prevenciom za sigurniji rad na računalu. Povodom projekta “Back to school” osigurali smo posebne uvjete za Vašu djecu. Ako kupite jedne naočalne leće Essilor Junior ili Crizal Prevencia, druge dobijete gratis, tako da vaš mališan može dobiti dva para dioptrijskih naočala ili jedne dioptrijske, a druge sunčane naočale. Također, u Optici iz bogatog asortimana dječjih okvira djeca mogu odabrati okvire različitih boja, oblika te laganih materijala koji su posebno dizajnirana za najmlađe.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva