Do 1.10. kupite jedne Varilux progresivne naočalne leće, a druge dobijete gratis

Poslije 40. godine života javlja se starosna dalekovidnost odnosno slabljenje vida na blizu. Kao rješenje za korekciju starosne dalekovidnosti koriste se naočale za čitanje ili progresivne naočalne leće koje omogućavaju dobar vid na svim udaljenostima: daljinu, srednju udaljenost i blizinu. U posljednje vrijeme većina ljudi se odlučuje za progresivne naočalne leće jer im na taj način jedne naočalne leće postaju dovoljne za sve radnje (čitanje, vožnja, gledanje televizije itd.).

_W5A0057

Posebna akcija 1+1 gratis

Ako ste već nositelj progresivnih naočalnih leća ili vam je dosadilo kombinirati više naočala za čitanje, gledanje televizije ili primjerice vožnju, onda je ovo prava akcija za vas. U Bilić Vision Optici do 1.10.2016. godine uz kupnju jednog para progresivnih naočalnih leća, drugi par dobivate gratis.

280_200x200

Uvijek se preporuča imati dvoje naočale u slučaju da se jedne potrgaju, izgube, slome i slično. Svi smo barem jednom bili u sličnoj situaciji kada su nam se slučajno slomile naočale koje smo skupo platili. Kupnjom progresivnih leća za vrijeme trajanja ovog promotivnog perioda biste doskočili toj mogućnosti. Važno je naglasiti da ukoliko kupite prozirne progresivne leće imate pravo izbora – za poklon odabrati prozirne, fotosjetljive ili obojane tj. sunčane naočalne leće koje čak mogu imati i polarizaciju.

Vrste progresivnih naočalnih leća

Razlikujemo nekoliko generacija progresivnih naočalnih leća. Novije generacije su tehnološki naprednije i kvalitetnije te omogućavaju šire vidno polje pa su u skladu s tim i skuplje.

Progresivne naočalne leće mogu biti obojane u punu boju ili gradualne, a također u ovoj akciji možete odabrati i progresivne sunčane naočalne leće s polarizacijom što znači da imaju filter koji umanjuju odbljesak od svih glatkih površina – vode, ceste, snijega, stakla i slično.

Cijena progresivnih leća se tako kreće okvirno od 2.300 do 9.300 kn. Osim što cijena ovisi o širini vidnog polja, također ovisi i o debljini leće.

Iskoristite ovu priliku i za vrijeme promotivnog perioda dođite po svoje nove progresivne naočalne leće, te si odaberite još jedne na poklon. Čekamo vas u Bilić Vision Optici u Centru Kaptol na razini 2 (adresa: Nova ves 11, 10 000 Zagreb) ili nas nazovite na 01/4860200 i raspitajte se o akciji.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva