Bilić Vision u novom ruhu

Bilić Vison Optika postoji već 15 godina, a u svibnju 2014. godine proslavili smo preuređenje i organizirali event na kojem smo željeli predstaviti novo ruho Optike. Na glamuroznom otvorenju pojavila su se mnoga poznata lica poput glumice Natalija Đorđević, voditeljice Uršule Tolj, voditeljica Ecije Ivušić i Monike Mamić, manekenke i bloggerice Anite Dujić, poznatog skladatelja Borisa Durđevića i njegove supruge spisateljice Valerije Đurđević, PR stručnjakinje Alme Vukičević Bukvić, vlasnice poznate marketinške agencije Drimia Ana Šarić te mnogih drugih.

Otvorenju je prisustvovao i arhitekt Jan Pivac koji je zaslužan za preobrazbu Optike. Uz projekt preuređenja Bilić Vision Optike, Jan Pivac je poznat po konceptualnim dizajnerskim rješenjima i drugih prostora u gradu Zagrebu. Neki od njih su Imperial bar u hotelu Sheraton, frizerski salon Teuta, lounge bar Fly, Nicolas Concept Store, itd.

Optika Bilić Vision ulaganjem je u uređenje prostora omogućila svojim klijentima, osim ambijentalnog doživljaja na najvišoj razini, i ponudu brandova kakvom se može pohvaliti samo par optika u Hrvatskoj. Bilić Vision je jedna od rijetkih Optika u Hrvatskoj koja u svom asortimanu nudi vrhunske brandove naočala poput Thierry Lasrya, Dite, Cutler & Grossa, Thom Brownea, Phillippe Starcka, Alaina Miklija, Chanela i mnogih drugih.

 

 

Nakon preuređenja Optika blista, odiše elegancijom i stilom, što su primjetili i naši klijenti koji su vidno oduševljeni novim ruhom Optike.

Za ugodnu atmosferu i glazbenu kulisu eventa pobrinuo se vrhunski glazbeni dvojac saksofonista iz Papandopulo kvarteta.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva