Back to school- NEWS REPORT

Besplatan pregled vida za djecu u Bilić Vision Optici

Već šestu godinu zaredom Bilić Vision Optika organizira besplatne preglede vida za djecu osnovnoškolskog i srednjoškolskog uzrasta. Ova akcija organizira se u cilju podizanja svijesti o važnosti oftalmološkog pregleda kod djece školske dobi.

Stoga je i ovog vikenda 08. i 09. 09. 2017. bilo jako veselo u Bilić Vision Optici. Kroz dva dana pregledano je 50 dječaka i djevojčica.

Svu djecu dočekale su vesele optičarke i liječnice iz Poliklinike Bilić Vision, a svaki trenutak protekao u je u zabavi.

Najzanimljiviji dio bio je izbor okvira za one kojima je određena dioptrija.

Ponekada je za odabir onog savršenog okvira potrebno malo vremena, zato je Bilić Vision Optika pripremila slastice i mali kreativni kutak u kojem su se naši mališani mogli izraziti i napraviti nam radove za našu malu internu galeriju!

Zahvaljujemo svim roditeljima i djeci što su prepoznali važnost redovitih pregleda i dali nam svoje povjerenje koje smo zasigurno opravdali.

Partner projekta i ove godine bila je tvrtka Essilor,  vodeći svjetski proizvođač najudobnijih i najtrajnijih korektivnih naočalnih leća na svijetu iz čije ponude izdvajamo Essilor Junior leće i Essilor leće s Crizal Prevenciom za sigurniji rad na računalu. Povodom projekta “Back to school” osigurali smo posebne uvjete za djecu.

Besplatan pregled vida za djecu održati ćemo i sljedeće godine, prvi vikend nakon početka škole.Stoga, sljedeće godine budete spremni da na vrijeme osigurate svoj termin za Vaše djete, budući da se ove godine tražilo mjesto više!

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva