Autentičan i bezvremenski luksuz Chanel naočala – nova kolekcija za proljeće/ljeto 2015.

Chanel je predstavio novu kampanju za dioptrijske i sunčane okvire za proljeće/ljeto 2015. godine. Sve fotografije u kampanji je izradio Karl Lagerfeld, njemački modni dizajner, kreator i fotograf, a za zaštitno lice je odabrana Kristen Stewart. Ova američka glumica koja se proslavila ulogom Belle u ciklusu filmova Sumrak u Chanelovoj kampanji za proljeće i ljeto predstavljena je kao zavodljiva fotoreporterka iz 70-ih godina prošlog stoljeća.

sunčane naočale Chanel - Bilić Vision Optika


AUTENTIČAN I BEZVREMENSKI LUKSUZ

S minimalističkom pozadinom bez detalja, u sivim tonovima i s vintage fotoaparatom u ruci, Kristen je na rokerski, a opet elegantan način predstavila novu liniju dioptrijskih i sunčanih okvira Chanel.

sunčane naočale Chanel - Bilić Vision Optika

Novu kolekciju dioptrijskih i sunčanih okvira za proljeće i ljeto 2015. godine karakterizira više linija. Chain liniju karakteriziraju Pilot okviri koji su bili vrlo popularni 70-ih godina prošlog stoljeća s ručkicama omotanim s lancima i naočalnim lećama s UV zaštitom koje se prelijevaju iz graduala do transparentnosti.

Linija Pearl specifična je po biserima koje je Coco Chanel posebno voljela nositi. Mačkasti okviri i biseri ukomponirani u metale u ručkicama čine dobitnu kombinaciju ove linije.

sunčane naočale Chanel - Bilić Vision Optika

Kroz sve linije nove kolekcije Chanel dioptrijskih i sunčanih okvira za proljeće/ljeto 2015. provlače se XL leptirasti okviri s 3D efektom i kaleidoskopom od psihodeličnog tvida ukomponiranim u multikolorizirani acetat.
sunčane naočale Chanel - Bilić Vision Optika

Galeriju nove kolekcije Chanel sunčanih naočala za 2015. možete pogledati ovdje: SUNČANE NAOČALE CHANEL.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva