Akcija na kontaktne leće u Bilić Vision Optici! 2+1 na dar

Uz dvije kutije kupljenih ACUVUE leća, jedna kutija na dar i još možeš osvojiti Iphone 7!

Sudjelovanjem u ovoj akciji imate mogućnost sudjelovati u nagradnoj igri u kojoj ACUVUE troje sretnih korisnika nagrađuje s  mobitelom Iphone 7, 32 GB.

Akcija traje do 30.04.

Zato požurite u Bilić Vision-Optiku po svoje kontaktne leće!

Jednodnevne kontaktne leće

Namijenjene su za nošenje tijekom jednoga dana. Ujutro se stave u oko, a navečer izvade i bace. Drugi dan se u oko stavlja novi sterilni par leća. Oftalmolozi će uvijek preporučiti jednodnevne leće kao najbolju opciju među kontaktnim lećama. Razlog tome je što se tijekom jednoga dana na površini leće ne stignu stvoriti bakterije koje bi mogle uzrokovati komplikacije, za razliku od višetjednih kontaktnih leća kod kojih ta mogućnost nije isključena, jer njihova čistoća ovisi o tome koliko pravilno ih čistimo.

1-Day Acuvue Moist  prve su jednodnevne silikon-hidrogelne leće na svijetu. Propusnost kisika prilikom nošenja ovih kontaktnih leća je 100%-tna, tako da za oko ne postoji opasnost u smislu dobivanja manje količine kisika. 1-Day Acuvue Moist leća se odlikuju izuzetnom glatkoćom i vlažnošću zahvaljujući HYDRACLEAR®1 tehnologiji, što je izravno povezano s razinom ugode prilikom nošenja.

Dvotjedne, mjesečne, tromjesečne kontaktne leće

Nose se određeno vrijeme. Po isteku tog vremena, kontaktne leće se trebaju zamijeniti novima. Od dnevnih kontaktnih leća su bolje samo radi povoljnije cijene. Ove leće se svaki dan moraju čistiti otopinama za meke kontaktne leće.

Acuvue Oasys with hydraclear plus su silikon hidrogelne kontaktne leće koje su iznimno udobne za nošenje, a koriste se na dvotjednoj bazi. Hydraclear plus tehnologija omogućuje stalnu vlažnost Vaših očiju te smanjuje potrebu za korištenjem kapljica za ovlaživanje očiju. Inovativna formula štiti oči od isušivanja i daje Vam osjećaj kao da uopće ne nosite kontaktne leće. Ove kontaktne leće su blago obojane, kako bi Vam se olakšalo rukovanje njima. Imaju označenu unutrašnju stranu kako ne bi dolazilo do zabune te blokiraju 96% UV-A zraka i 99% UV-B zraka. Kutija sadrži 6 leća.

Sve ACUVE kontaktne leće imaju UV- zaštitu kako bi pružile zaštitu od štetnog UV zračenje na rožnicu oka i u oko.

Kontaktne leće s UV zaštitom nisu dostatna zaštita oka, jer ne štite površinu cijelog oka. Stoga, potrebna vam je i dodatna zaštita u vidu sunčanih naočala.

Bilić Vision Optika- optika premuim brandova.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva