AKCIJA- Dočekajte proljeće spremni uz 1+1 akciju u Bilić Vision Optici!

Stariji ste od 40 godina i počeli ste primjećivati da imate probleme s vidom? Naprežete se dok čitate ili tipkate po mobitelu i ruke vam postaju jednostavno prekratke?

Vjerojatno patite od prezbiopije tj. slabljenja vida na blizu. Za Vas postoji savršeno rješenje – progresivne naočalne leće. One Vam nude mekani prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu u jednoj naočalnoj leći. Tako da zaboravite na situacije gdje u trgovini izmjenjujete naočale za daljinu s naočalama za blizinu. Progresivne naočalne leće imaju progresivnu korekciju dioptrije od vrha prema dnu leće, smanjuju napetost oka te omogućuju najprirodniju korekciju vida.

U ožujku iskoristite priliku da uz 1 par progresivnih naočalnih leća drugi dobijete potpuno BESPLATNO. Složite svoju savršenu kombinaciju – sunčane progresivne naočale i jedne za ostatak dana ili možda uz jedne progresivne naočale gratis možete dobiti Varilux radnu naočalnu leću! Pozivamo Vas da posjetite našu optiku u Centru Kaptol, razina 2 (vanjski plato) i s našim majstoricama naočalne optike vidite što bi bilo najbolje za vaše potrebe!

VIŠE O VARILUX X PROGRESIVIMA pročitajte na linku 

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva