Akcija 1+1 – Uz kupnju dioptrijskih naočala, poklanjamo vam dioptrijski okvir određenog brenda

LISTOPAD – Mjesec dobrog vida

Svake godine, drugi četvrtak u mjesecu listopadu, obilježava se Svjetski dan vida s ciljem podizanja svijesti o važnosti dobrog vida, prevenciji i pravovremenoj korekciji.

Naime, Svjetska zdravstvena organizacija procjenjuje da preko 300 milijuna ljudi diljem svijeta ima probleme s vidom, stoga možemo slobodno reći kako iznimno veliki dio populacije svakodnevno živi s ograničenom percepcijom stvarnosti.  No, nešto konkretniji podaci Svjetske zdravstvene organizacije upućuju na to da je čak 80 posto svih oštećenja vida moguće prevenirati ili izliječiti.

Ponukani ovom statistikom i s ciljem poticanja javnosti na razmišljanje o važnosti zdravih očiju i dobrog vida, optika Bilić Vision osmislila je cjelomjesečno obilježavanje Svjetskog dana vida te putem zanimljivih pogodnosti, listopad pretvoriti u Mjesec dobrog vida.

Osim što se tijekom cijelog mjeseca možete naručite na besplatan pregled dioptrije u našoj optici u Centru Kaptol, u listopadu možete ostvarite i pogodnost 1+1 pri kupnji dioptrijskih naočala. Jednostavno odaberite novi model dioptrijskih naočala s kojim ćete zablistati ove jeseni, a mi, vašu vjernost i svijest o važnosti dobrog vida, nagrađujemo dodatnim, besplatnim okvirom određenog brenda.

Akciju smo namijenili onima kojima okvir jednog modela brzo dosadi, onima nešto zaboravljivije naravi, onima koji vole imati rezervni par u pretincu svog automobila, onima koji naočale, preko vikenda, slučajno zaborave na radnom mjestu, onima koji znaju prepoznati izvrsne akcije i na kraju, onima koji vole imati izbora.

Nemojte dozvoliti da problemi s vidom utječu na kvalitetu vašeg života i obavljanje svakodnevnih obveza već razmislite o važnosti pravovremenog pregleda i kontrole dioptrije te na vrijeme rezervirajte svoj termin u našoj Optici! Naručiti se možete online, telefonski na 099 21 64 562 ili osobno dolaskom u Optiku.

Listopade, dobro nam došao!

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva