800 kuna uštede pri kupnji progresivnih naočala! 

Donesite Vaše stare naočale, a mi vam za njih osiguravamo 800 kuna popusta na nove progresive iz Varilux X serije!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naprežete se dok čitate ili tipkate po mobitelu i ruke vam postaju jednostavno prekratke?

Vjerojatno patite od prezbiopije tj. slabljenja vida na blizu. Za Vas postoji savršeno rješenje – progresivne naočalne leće. One Vam nude mekani prijelaz od udaljenosti za daljinu, preko vida na srednjoj udaljenosti do vida na blizu u jednoj naočalnoj leći. Tako da zaboravite na situacije gdje u trgovini izmjenjujete naočale za daljinu s naočalama za blizinu. Progresivne naočalne leće imaju progresivnu korekciju dioptrije od vrha prema dnu leće, smanjuju napetost oka te omogućuju najprirodniju korekciju vida.

Trenutačno revolucionarni proizvod na tržištu progresivnih naočalnih leća je  Varilux X series naočalne leće- poznatog Francuskog proizvođača Essilor. U dosadašnjem dizajnu progresivnih naočalnih leća za blizinu uzimala se u obzir samo jedna zona, ona koja se odnosila na udaljenost od 40 cm i 36 stupnjeva. Danas, Varilux X series uzima u obzir sve udaljenosti koje prezbiopi koriste prilikom gledanja na blizinu, a te različite udaljenosti odgovaraju okruženju između 40 i 70 cm što je u stvarnom okružju ekvivalentno udaljenosti ruke.

Nova Xtrend tehnologija omogućava bolju prilagodbu vida na blizinu. Duljina ruke je udaljenost u kojoj potrebe vida doživljavaju najveće promjene. Povećana upotreba pametnih telefona, tableta i multitasking najviše utječu na brze promjene zona vida potrebne za kvalitetno funkcioniranje.

Uz Xtrend tehnologiju u mogućnosti smo izračunati volumen vida potreban za obavljanje svakodnevnih zadataka na udaljenosti ruke.

Kod prijašnjih serija progresiva svaki dio leće bio je dizajniran kako bi pružio jasan vid na određenoj udaljenosti. Sada, uzimajući u obzir i maksimalan volumen potreban za kvalitetan vid nosioci nemaju toliku potrebu za stalnim pomicanjem glave dok prelaze s jednog zadatka na drugi!

Bilić Vision Optika radi i provjeru vidne oštrine za osobe starije od 40 godina, prijavite se za pregled dioptrije putem linka

Akcija traje do 01.06.2018.

*Popusti se ne mogu zbrajati s ostalim popustima i akcijama unutar optike kao i s klupskim popustom.

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva