20% popusta na sve dioptrijske okvire u Alfa Vision Optikama

Nema sumnje kako su vremena pred nama više nego izazovna i čini nam se kao da svaki dan donosi nešto “novo normalno”, dok se mi još navikamo na trenutno. Prije manje od godinu dana bilo je potpuno nezamislivo da će nam odlazak u kino s dragim ljudima, čaj s prijateljicom ili jutarnja kava u kvartovskom kafiću postati luksuz i to s maskom.

Brojne aktivnosti i obaveze se minimaliziraju, kao, nažalost i obavezne godišnje kontrole vida. No, pregled vida ne možete čekati jer vaše zdravlje ne može i ne treba čekati!

Alfa Vision Optika tako u studenom sve kupce dioptrijskih okvira poklanja s 20% popusta i BESPLATNOM kontrolom vida.  Svjetska zdravstvena organizacija preporučuje kontrolu vida jednom godišnje, osobito kod znakova koji ukazuju da vam je pregled potreban. 

U našim Alfa Vision Optikama čeka vas stručni tim optometrista i oftalmologa, koji od samog početka pandemije s većim naglaskom vode brigu o dezinfekciji te se vode visokim standardima higijene što potvrđuje i certifikat TVQ koji vam prilažemo na dnu članka. Prilikom naručivanja na kontrolu vida svakome osiguravamo individualan i jedan-na-jedan pristup. Nakon pregleda slijedi slatka odluka pri izboru odgovarajućih dioptrijskih okvira među širokom lepezom brendova koje imaju naše Optike u Centru Kaptol i Masarykovoj 23.

Naručite se već danas, jer vaš PREGLED VIDA NE MOŽE ČEKATI. Učinite to putem telefona:

1) poslovnica Masarykova: 01/ 6560 117 ili 2) Centar Kaptol: 01/4860 200

ili putem naše online kontakt forme:

Odaberite termin za kontrolu vidne oštrine

Osnovni podaci
Odaberite dan
Odaberite poslovnicu
Vaša poruka

Pristajem na elektroničku privolu u kojoj dopuštam da me se kontaktira putem e-maila i/ili kontakt broja u svrhu kontrole vidne oštrine.


Alfa Vision Optika certificirane je od strane certifikacijskog tijela TQV Adria sukladno normom ISO 45001:2018, koja potvrđuje kvalitetu našeg rada odnosno pregleda vida, izrade i prodaje dioptrijskih i sunčanih naočala. U nastavku vam prilažemo certifikat:

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva