1+1 GRATIS-  Uz kupnju Transitions naočalnih leća, prozirne dobijete gratis!

U suradnji s Essilorom predstavljamo vam posebnu ponudu: “1+1 GRATIS-  Uz kupnju Transitions naočalnih leća, prozirne dobijete gratis! “

Transitions naočalne leće rezultat su višegodišnjih istraživanja i razvoja te su prve i tehnološki najsuvremenije fotoosjetljive leće na svijetu.

Ako ste nositelj naočala i pitate se koja je idealna kombinacija- jedne naočale za zatvoreni prostor, jedne za boravak vani/ jedne za sunčano vrijeme a jedne za oblačno vrijeme- Transitions naočalne leće pravi su odgovor za vas ! Kroz samo jedne naočalne leće one vam pružaju najbolje uvjete za vaše oko. Bez obzira na vremenske uvjete, nosiocu pružaju savršen pogled te u svakom trenu propuštaju odgovarajuću količinu svjetla.

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće brzo se prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja.

Transitions naočalne leće dostupne su u svim dioptrijama. Samostalno možete birati jednu od čak 7 ponuđenih boja: klasična smeđa, siva i grafitno-zelena, moderna safir, amber, ametist i emerald.

 

 

UVJERITE SE U KVALITETU ALI I PRAKTIČNOST NOŠENJA OVIH FOTOOSJETLJIVIH LEĆA JER NEĆETE MORATI RAZMIŠLJATI GDJE SE NALAZITE, KAKVI ĆE BITI VREMENSKI UVJETI, DA LI ĆETE ZABORAVITI PONIJETI SUNČANE NAOČALE KOJE JOŠ K TOME MORAJU IMATI I DIOPTRIJU..

 

Bilić Vision Optika je u suradnji s Essilorom, sve do kraja svibnja, pripremila posebnu pogodnost za kupnju Transitions naočalnih leća. Uz kupnju Transitions naočalnih leća, Smile prozirne leće darujemo vam besplatno! Posjetite nas u Kaptol Centru te odaberite svoju optimalnu kombinaciju i na vrijeme pripremite svoje oči na sve vremenske uvjete!

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva