Otkrivamo najljepše OKRUGLE NAOČALE iz kolekcije S/S 2017

Sunčane naočale dita freebir

Trend okruglih sunčanih naočala zavladao je prije nekoliko sezona, a okrugli modeli pristaju skoro svakom obliku lica. Svakako to ovisi o veličini okvira ali u njima definitivno ima nešto chic i opušteno. Ovog proljeća ih možemo pronaći u raznim varijantama – sa šarenim lećama, metalnim ili acetatnim krilima, u raznim bojama i s regularnim ali i zrcalnim lećama.

 

 

Zrcalna je još jedan trend koji posebno uživa pažnju pogotovo ove sezone, to je trend zrcalnih sunčanih leća i naočalnih leća.

 

1070

Sunčane zrcalne leće zanimljive su jer nisu transparentne tj. kroz njih vam se ne vide oči već se reflektira vaše okruženje.  Zrcalna leća također odlično izgleda u okruglom obliku, a među njezinim obožavateljicama su brojne svjetske modne insajderice, kao i poznate glumice te pjevačice koje postavljaju trendove.

 

PRADA 05TS

 

 

 

U slučaju oba trenda, ove sezone najatraktivniji su svakako oni s potpisima Oliver Peoples, Ray Ban, Prada, Chanel i Dita.

Suncane naocale Prada 05TS

Suncane naocale Prada 50T

Među obožavateljicama Prada naočala su Eva Mendes, Rihanna, Scarlett Johansson, Lady Gaga te brojne druge poznate dame.

Dita sunčane naočale također predlažu ove trendove za proljeće/ljeto 2017. Modeli koje obožavaju Kim Kardashian, Jennifer Lopez, Kendall Jenner, Rosie Huntington Whiteley poznati su po svojoj vrhunskoj izradi i dizajnu. Uz njihove okrugle modele svaka će odjevna kombinacija izgledati još bolje. Dita brend iznimno je poznat na svjetskoj sceni i must have dodatak.

 

Prethodni postovi

Tagovi

Arhiva